nominacje do odznaczeń

Zaczęty przez Szarik, Kwiecień 01, 2007, 05:35:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Depet

Ja tylko dodam że medale na osobiste strony zostaną wstawione już jutro.

Feldfebel

Dziękuję wszystkim, którzy oddali na mnie głos w tej ważnej dla mnie kategorii plebiscytu - zabawy. Gratuluję kapitanowi - kapitanowej (?) oraz wszystkim wyróżnionym a zwłaszcza podwójnemu zwyciężcy - Janusowi. Miałbym więcej satysfakcji, gdyby moje postępy w poziomie gry wynikały z rzeczywistych pojedynków a nie na skutek zagapienia się lub rezygnacji moich przeciwników. W najbliższym czasie laureat Darkonza sprawdzi, z jakiego kruszcu jest mój medal. Jak by nie było, 15-tu punktów nikt mi nie odbierze... :). Pozdrawiam wszystkich.

Depet

Cytat: Feldfebel w Maj 08, 2007, 12:13:46 AM
Miałbym więcej satysfakcji, gdyby moje postępy w poziomie gry wynikały z rzeczywistych pojedynków a nie na skutek zagapienia się lub rezygnacji moich przeciwników.

Co Ty mówisz ? a kto ograł Hotha>:D

Janus

witam
serdecznie dziekuję za oddane głosy
przyznam .że są dla mnie miłym zaskoczeniem
i sporą niespodzianką.
proponuje wprowadzic jeszcze jedno odznaczenie dla gracza wobec którego nie mamy
żadnych zastrzeżeń ani podejrzeń co do utrzciwego prowadzenia gry .

grisha

ja jestem w lekkim szoku - ale baaardzo mi milo sie zrobiło
dzieki przede wszystkim Janusowi, ktory mnie nominował i oczywiscie tez pozostałym, ktorzy się dołączyli :))
cóz pozostaje tylko żałowac, że moja szaklona taktyka zadko jest skuteczna na dłuższa mete :D

no ale to tylko gra
wino, kobiety i PG2

Janus

Szerze powiem ona nie jest szalona jest naprawde zaskakujaca i gdyby przeciwnik nie połapał sie w twoich zamiarach była by zabójcza -przypomina mi sie Vistula gdy naprawde niewiele brakowało a dostał bym sie miedzy młotek a kowadło (na szczęście Niemcy maja tam niezłe rozpoznanie)
Grajac z tobą czasem i godzinke zastanawiam sie jak pograc- ogladam na okrągło ripleja i już wiesz jak dowiaduję się twych desantach .
Ja jeszcze nie wygrałem z Romlem ty tak. ;D