Panzer General II (wersja ligowa) - skąd zdobyć ?

Zaczęty przez Molendrach, Wrzesień 13, 2006, 02:40:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Depet

Cytat: zsamot w Kwiecień 26, 2007, 01:08:24 PM
"Usunąć pliki kampanii ! - to raz na zawsze ukróci bierną rejestracje tylko dla zdobycia gry"
A co z ludźmi , którzy po prostu lubią grać w kampanie? w dodatku placą za abonament? :-\

W momencie wpłacenia abonamentu dostajesz od Szarika elegancko opakowane (podobno :) ) DVD ze wszystkimi grami z serii Generals w tym z Panzer General 2 - zaręczam że w tamtejszej wersji znajdziesz oryginalne kampanie ;D 

krzemyk

Pytanie do "Działaczy Związku PG2" odpowiedzialnych za nową wersję gry rozprowadzaną w ładnym podobno  :D opakowaniu: chodzi to pod vistę czy nie?

Depet

Cytat: krzemyk w Lipiec 12, 2007, 05:32:05 PM
Pytanie do "Działaczy Związku PG2" odpowiedzialnych za nową wersję gry rozprowadzaną w ładnym podobno  :D opakowaniu: chodzi to pod vistę czy nie?

Po pierwsze do działacza a mianowicie Szarika :) hehe

Z moich informacji wynika że PG2 "generalnie" działa pod Vistą problem jest jedynie ze zrobieniem screenshota tradycyjnym sposobem czyli F11 ale ja nawet dziś używam do tego ScreenHuntera - programu zewnętrznego więc luzz...

Pizę że "generalnie" dlatego że tylko kilka osób sprawdzało czy działa...w każdym razie nie zapomnij ustawić "zgodności z Windows 95" !!

Więcej informacji na temat znajdziesz TUTAJ -> http://www.panzercentral.com/forum/viewtopic.php?t=37675

Ervin von Rommel

Cytat: krzemyk w Lipiec 12, 2007, 05:32:05 PM
hej

Mi śmiga normalnie na Viscie a co do tych screenów to już od czasów XP korzystam z ScreenHuntera którego właśnie Depet mi kiedys polecił :)

POZDRAWIAM!!!

Ervin von Rommel

krzemyk

w porządku, ja również nie używam klawisza F11  ^-^
dziękuję za informacje