Jak trafiłeś/aś do Ligi Panzer General II ?

Zaczęty przez Depet, Październik 24, 2006, 09:12:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Depet

Cytat: Grolshek w Maj 24, 2007, 12:22:45 PM
Nie dość że zapomniałem to po "wysłaniu" skasowałem... Chyba dostałem walkowerem... :(

Wysłałem Ci ostatnie swoje tury - rozegraj jeszcze raz i uważaj następnym razem..ja kataloguje sobie tury w oddzielnym katalogu "Tury w lidze" i w Outlooku

Hetzer

Może w złym miejscu, ale chciałbym złożyć hołd niejakiemu Boleście za jego twórczość. Nie przeszedłem jeszcze wszystkich kampanii, ale mam nadzieję, że zanim to zrobię, pojawią się nowe. :) Dziękuję!!!

grisha

Bitwa pod Prohorowką..."(...)Realizację planu pokrzyżowały nieco działania niemieckie. W nocy z 11 na 12 lipca 11. Pułk Czołgów pułkownika von Oppeln-Bronikowskiego z niemieckiej 6. Dywizji Pancernej(...)"

i tak trafilem do panzera...mam na nazwisko Bronikowski :D
wino, kobiety i PG2

krzemyk

i tak trafilem do panzera...mam na nazwisko Bronikowski :D

ups... no wlaśnie, jakoś nie mogłem uwierzyć aby to ta znana piosenkarka interesowała się strategią...
I didn't it again, promise :)

STR

Cytat: krzemyk w Czerwiec 25, 2007, 04:55:02 PM
ups... no wlaśnie, jakoś nie mogłem uwierzyć aby to ta znana piosenkarka interesowała się strategią...
I didn't it again, promise :)

Znana ?? Ona spiewa disco polo ze tak ją lubiecie ??

pozdrawiam
STR - PL

marder

Cytat: Hetzer w Czerwiec 13, 2007, 07:24:46 PM
Może w złym miejscu, ale chciałbym złożyć hołd niejakiemu Boleście za jego twórczość. Nie przeszedłem jeszcze wszystkich kampanii, ale mam nadzieję, że zanim to zrobię, pojawią się nowe. :) Dziękuję!!!
Cholera, Hetzer!
Chyba będę zzmuszony zabrać się intensywnie za robotę. Szkoda że niestety Real Live uniemożliwia czasem robienie tego, co sie lubi...
pozdrawiam
marder/adam bolesta

ps.
aż takki niejaki się nie czuję...

ps.2
przeprosiny ogólne dla wszystkich - rzeczywiście ostatnio nie bardzo mam czas się udzielać na forum czy w świecie PG2, ale brutalna rzeczywistość powoduje, że najczęściej niestety jestem w pracy, gdy ją kończę, to nie mam jjuż chęci ani siły myśleć o czymkolwiek innym niż spanie, albo popgranie w jakąś gierkę z komputerem - gierkę którą ktoś inny napisał...

Janus

kręci fajnie tyłkiem panie STR - zwracam na ten fakt uwagę gdybyś to przeoczył;)

Feldfebel

Nie będę bardzo oryginalny. Grając przez wiele lat z kompem zaczałem szukać nowych scenów i kampanii, przez Mardera, Stalhelm, Browna itp. Apelowałem tez na forum starych gier i innych stronkach o pomoc. Pewnego dnia w czerwcu 2006 dostałem maila i nie pamiętam od kogo..."szukasz dobrego kontaktu? zapraszam na stronę generalsguild". Od razu trafiłem do Szarika, wykupiłem abonament, po czym wpadłem w przyjazne ręce Krisa, który z ojcowską cierpliwością przeprowadził mnie przez pierwsze zasieki niewiedzy. Potem spotkał mnie zaszczyt, odezwał się do mnie sam Mistrz Rommel i zaproponował pomoc. Nie było wówczas takiego scena, w którym wytwałbym z nim chociaż ze cztery rundy, więc wymiękłem. Musze powiedziec, że nie tylko sama gra PBEM zmieniła moje spojrzenie na kultowego PG2, ale również nawiązane kontakty i spotkania ze wspaniałymi kolegami. Zanalazłem się w świetnej kompanii i to może jest wartość ważniejsza niż moje wyniki. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję opatrzności, że Was mam.
:D

PanzerLehr

I ja podobnie.Nudząc się grą z komputerem szukałem wrażen"na żywo".Tak natrafiłem na stronę i ekipę ,któa do teraz nie daje mi wygrywać:)

Skała

Witam, jestem świeży.
Trafiłem tutaj, bo szukałem takiego miejsca. Kilka lat gram z kompem w PG2 i to jeszcze jakaś ruska wersja. Mam tego dość, wolałbym z człowiekiem.  Czy można oryginał PG2 nabyć gdzieś? No i jak zagrać z człowiekiem? Nie chcę zaśmiecać tego miejsca, więc kończę. Pozdrawiam!

Foit

To ja napisze GUSTLIK hehe.

1. Dzień dobry Skała
2.Mozesz sobie ściągnać gre full wersje ze strony naszej ligi czyli www.ssi.gildiageneralow.pl w dziale download po zarejestrowaniu się
3. Zapoznaj się koniecznie z zasadami gry ligowej, regulaminem, dla przykładu jak grasz z człowiek to nie możesz używać cancela w grze
4. Możesz też nabyć DVD klubowe za nie wielką cene : http://www.allegro.pl/item722460993_panzer_general_1_2_allied_general_kampanie_sceny.html  na allegro u naszego Szarika vel KrolKrak
5. Jak się zarejetrujesz w lidze, sciagniesz gre , przeczytasz regulamin to będziesz wiedział jak zagrać z człowiekiem:) czekamy na wyzwania[/move]

Zsamot

??? Dlaczego  formy czasowników są jak z translatora?
http://opengeneral.pl/
Allah jest wielki ale B-52 też jest duży.
Jesteśmy na FB:
https://www.facebook.com/groups/140111696051369

Radar

Odpaliłem sobie starego PG 2. Ło jejciu! Te ikonki... te dźwięki... Dajcie mi jakiś nowy rękaw, cobym miał się w co wysmarkać.
Nostalgia...

Zsamot

No ją - grę - mogę odpalić tylko na blaszaku. Lapki tylko na 7-mce...
Radarze- a na Zlot nie wpadniesz?
http://opengeneral.pl/
Allah jest wielki ale B-52 też jest duży.
Jesteśmy na FB:
https://www.facebook.com/groups/140111696051369

Radar

We w Krakowie? ;D Chyba nie. Chciałbym, ale finansowo nie wyrobię. Zróbcie kiedyś zlot na ziemiach ''wyzyskanych''. Lubuskie, czy cuś... ;)