W 37 Armia Waffen SS

Zaczęty przez Pz_IV, Luty 22, 2013, 01:54:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pz_IV

Szanowni Generałowie,

Dotarłszy pod Moskwę, sztab uniemożliwił mi rozstawienie jednostek, i kontynuowanie zwycięskiego marszu na wschód. Wobec tego mam pytanie do Was, czy osobiście udać się do kwatery Fuhrera i prosić o audiencję czy też:

Mam nieaktualną wersję kampanii? (Po zaktualizowaniu do najnowszej problem pozostaje)
Nie mam odpowiedniej mapy z odpowiednimi heksami rozstawienia? Nie wiem która poprawna i gdzie się znajduje.
Inne hipotezy.

A propos dyskusji "fantastycznego" charakteru tej kampanii (czyli 4 x Pz IV w Hiszpanii i liczebność 15/15, które można przesilić do 20/15...) to chyba miało symulować "fanatyczną bitność" pododdziałów SS.

Pozdr.

Pz IV

Pioniere

W Suite wygląda to normalnie- znaczy jest 5 DH na północy, obok SH i 12 DH obok VH z budynkiem na południu, obok lotnisko beczki z paliwem. Sprawdziłem też ten scenariusz pod single scen. - z SH można jak najbardziej wystawiać zakupione jednostki. Potrzebny był by save, żeby sprawdzić czy można to naprawić.

Pz_IV

Tzn.

Pod Suite można to naprawić?
Spróbuję rozegrać ponownie poprzedni scenariusz i zobaczę co dalej.

pozdr.
Pz_IV

Pioniere

Cytat: Pz_IV w Luty 22, 2013, 06:45:54 PM
Tzn.
Pod Suite można to naprawić?
Spróbuję rozegrać ponownie poprzedni scenariusz i zobaczę co dalej.
A poco grać cały scen wczytaj autosave
To jest niewiadoma, czy się da naprawić?
Jak chcesz, możesz wrzucić mi na maila autosave z ostatniej tury poprzedniego scenariusza.
ps. sprawdzenia dokonałem na ostatniej wersji kampanii.

Pz_IV

Wgyrwanie autosave`ów nie dawało rezultatów.
Z ułańską fantazją zainstalowałem "OE II" i zagrałem kampanię od początku. I tym razem żadnych problemów.  8)

pozdr.
Pz_IV