Panzer General Medaile

Zaczęty przez Hartmann, Grudzień 13, 2007, 07:23:21 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hartmann

Hallo Chlapci!

Dejte siebe wianoczny present! 25$ albo 20EUR wczetnie poczty. Piste na pepa-drobny@email.cz

Revolutionary_pilot

kupiec jestes ty czy siwety mikolaj?

..z jakiej bajki sie z tym urwales chlapcie?

panowca

czeski film - z drugiej strony fajny gadżet tylko piekielnie drogi

Hartmann

"piekielnie drogi" ??? - v Polsce jest tako chudoba???

panowca

ano strasna chudoba, chudoba jak wszyscy diabli, nie stać nas na takie  wspaniałe pamiątki po polsku:"badziewie" vanocni sveta ida i trzeba kupić kapustu, buraki i drwa narąbać na zimę i pokarm dla białych niedźwiedzi ale chętnie z Tobą zagram Hartmanne

Gustlik

Nie wiem, co o tym sądzicie, ale myślę, że wszelkie próby handlowe - przynajmniej w tej społeczności - powinny być torpedowane w zarodku. Skoro za taki kawałek szmatki i metalu, ktoś życzy sobie kasę, to ile powinien sobie zaśpiewać Luis za LG Suite, albo Open PG?

Jeden nowy scenariusz więcej wnosi do gry i jest więcej wart, niż takie "medale"....
"You'll take my life but I'll take yours too
You'll fire your musket but I'll run you through
So when you're waiting for the next attack
You'd better stand there's no turning back"

EFILE, KAMPANIE:
http://opengeneral.pl/

panowca

mądre słowa Gustlik , że nie wspomnę o naszych prowadzących serwis  - jeśli ktoś ma taką moc niech po prostu skasuje ten wątek i po sprawie dzięki za udostępnienie ścieżki dźwiękowej z Tora...

Depet

Cytat: panowca w Grudzień 17, 2007, 10:47:44 AM
mądre słowa Gustlik , że nie wspomnę o naszych prowadzących serwis  - jeśli ktoś ma taką moc niech po prostu skasuje ten wątek i po sprawie dzięki za udostępnienie ścieżki dźwiękowej z Tora...

Heh to chyba do mnie - nie raz już podkreślałem ze mam bardzo liberalne poglądy - to jest wątek ogólny - jeśli sprawa dotyczy Panzer General to czemu nie...

Co do samego medalu - no fajny gadżet...  ;D

Co do samej kwestii "handlu"  - podzielam Twoje zdanie Gustlik...

Cytat: panowca w Grudzień 16, 2007, 06:05:54 PM
ano strasna chudoba, chudoba jak wszyscy diabli, nie stać nas na takie  wspaniałe pamiątki po polsku:"badziewie" vanocni sveta ida i trzeba kupić kapustu, buraki i drwa narąbać na zimę i pokarm dla białych niedźwiedzi ale chętnie z Tobą zagram Hartmanne

A to jest tekst który mnie zwalił ze śmiechu...Panowca - mistrz ciętej riposty ! Przednie  ;D

Revolutionary_pilot

CytatNie wiem, co o tym sądzicie, ale myślę, że wszelkie próby handlowe - przynajmniej w tej społeczności - powinny być torpedowane w zarodku. Skoro za taki kawałek szmatki i metalu, ktoś życzy sobie kasę, to ile powinien sobie zaśpiewać Luis za LG Suite, albo Open PG?

Jeden nowy scenariusz więcej wnosi do gry i jest więcej wart, niż takie "medale"....

No.. fakt. To odpaliles juz torpedy w moja propozycje stworzenia mapy zimowego stalingradu za sos :-X? Bo to chyba tez da sie pod ten paragraf podpiac a nie mam zamiaru sie z niej wycofywac.
Nie prowadzimy tu allegro. Nie porownujemy tez chba wartosci rzeczy materialnych do swiatow wirtualnych(mam nadzieje) Ale czemu by nie dawac cynku najpierw ludzia ze süpolecznosci jezeli ma sie cos ciekawego ( z klimatu   ) na sprzedarz - albo jak sie nie ma osobiscie kasy to namiar dla innych na ciekawa rzec. To nijako promowalo by tych ktorzy sa w tym kregu. Majatek spolecznosci oplecionej po calym swiecie rosl by ;) (jak majatek III rzeszy rabowany i kompletowany  >:D) Akurat to co on wystawil to tandeta az w oczy kole, ale moga sie zdarzyc ciekawsze rzeczy.. Mozna by nawet stworzyc watek informacyjny z namiarami ciekawych klimatow do nabycia (od ludzi, dla ludzi- nie od kupcow z poza - tylko z rekomendacji od nas) (to tak na marginesie, nie przykladam do tego wiekszej wagi).

Co do Louisa  

Cytatile powinien sobie zaśpiewać Luis za LG Suite, albo Open PG?

To stary, moglby sobie zaspiewac i ja nie mial bym mu tego za zle, tylko odpalil bym mu cos za to bez problemu.
bo tu:
CytatJeden nowy scenariusz więcej wnosi do gry i jest więcej wart, niż takie "medale
masz czesciowo racje. Bo nie mieszamy swiatow materialnych z niematerialnymi. Ale jest to matryca swiata niematerialnego warta bardzo wiele

Gustlik

CytatNie prowadzimy tu allegro. Nie porownujemy tez chba wartosci rzeczy materialnych do swiatow wirtualnych(mam nadzieje) Ale czemu by nie dawac cynku najpierw ludzia ze süpolecznosci jezeli ma sie cos ciekawego ( z klimatu   ) na sprzedarz

Bo wiesz - jakoś tak mi ten tekst zapachniał reklamą jak z supermarketu. Zupełnie nie zrobił na mnie wrażenia propozycji od kogoś, kto "ma coś ciekawego do sprzedania", czyli: ""słuchajcie mogę zrobić coś takiego, ale trzeba by zrobić zrzutkę na materiał" - prawda, że jakoś przyjemniej brzmi?

Wiem, że to szczegóły, ale ostatnio już napisałem, że mi się w tej knajpie klimat podoba.... Dlatego drażnią mnie różne zgrzyty.

Cytatmoja propozycje stworzenia mapy zimowego stalingradu za sos

Daj spokój - nigdy nie brałem tego na serio...

Najlepiej się zdenerwuj i zrób ja sam. Pokazałeś, że ze scenariuszem dałeś radę, to z mapa też sobie poradzisz. Moje mapy - przynajmniej na początku - tez się wzięły z wkurzenia.
"You'll take my life but I'll take yours too
You'll fire your musket but I'll run you through
So when you're waiting for the next attack
You'd better stand there's no turning back"

EFILE, KAMPANIE:
http://opengeneral.pl/

Roberto_tr

A ja jestem za stanowczym zakazem sprzedaży, reklamy (i Bóg jeszcze wie czego) za pomocą forum.
Obawiam się, że jak powstanie jakiś wątek tego typu to z czasem wszelkie granice zostaną zatarte i zostaniemy (nie)szczęśliwymi posiadaczami anonsów przeróżnych typów.

Ponadto przy rejestracji na forum od razu powinien bić w ślepia komunikat: "Masz Dziadu Allegro i Ebay jak chcesz coś sprzedać", lub jakoś tak ... ;)

A jeśli ma ktoś coś ciekawego do sprzedania to z pewnością wieść pośród nas szybko rozejdzie się lotem błyskawicy. Zatem nie kombinujmy Panowie Generałowie.

Roberto_tr

Ponadto temat do kasacji.

Pozdrawiam.

Depet

Cytat: Roberto_tr w Grudzień 17, 2007, 04:17:58 PM
A ja jestem za stanowczym zakazem sprzedaży, reklamy (i Bóg jeszcze wie czego) za pomocą forum.
Obawiam się, że jak powstanie jakiś wątek tego typu to z czasem wszelkie granice zostaną zatarte i zostaniemy (nie)szczęśliwymi posiadaczami anonsów przeróżnych typów.

Eeh...przesadzacie Panowie generałowie !  :) Uspokajam - o żadnym specjalnym wątku handlowym mowy być nie może...ten temat jest specyficzny bo oferta dotyczy Panzer General a to jest wątek ogólny o serii Generals SSI właśnie - więc wszystko jest w temacie. W pobudki, intencje itd. reklamodawcy nie wnikam.

Cytat: Roberto_tr w Grudzień 17, 2007, 04:17:58 PM
Ponadto przy rejestracji na forum od razu powinien bić w ślepia komunikat: "Masz Dziadu Allegro i Ebay jak chcesz coś sprzedać", lub jakoś tak ... ;)

Masz racje ale ta oferta dotyczy Panzer General a skorzystają z niej głównie miłośnicy tej gry - o wiele prościej do nich dotrzeć chyba na forum niż na allegro...podkreślam raz jeszcze sprawa dotyczy oferty Panzer General a nie np. lampek choinkowych.

Kto chce niech kupuje, kto nie chce niech w ogóle tego tematu nie czyta - proszę o trochę wyrozumiałości .

Depet

Hartmann

Please, let me post here small explanation:

"trade", that something what is getting me to smile Grin. Or more close true - tears?  Cry
I am very surprised and very dissapointed such reactions. Am I in PG community???  Huh Everybody who knows my pages have to see that I am very enthusiastic person for Panzer General. And made a lot of scenarios and campaigns. How much (quality) scens created the one who advised me make a new scen instead of making medal? My enthusiasm was so high that I dreamed about get PG medal to the reality. More than 1 year was sticked higlighted on my page challenge to join collection for production amount for as little number of piece as possible (where you were?). After this time, in spite of was only 25% collected, I decided to not let wait who helped me and donated it and let it produce. Now I am selling it for production prize and want only balance an account. Everybody has possibility to try what is it to let it produce.
The targed was not to generate profit, only dream come true. So, who wants gratify himself, hepl me to not be in such forfeit, support my effort for Panzer General, can do it. It is only offer. Who is envious, miserly and above all not so enthusiastic for PG, please, be silent with his cynical commnets about "handlovanie", "supermarket" etc and try to do something constructive - I dont need you, my dream came true instead existing bad people like you and will offer it to everybody who wants to feel dream as me.