Kampania W50 "1.SS Dyw.Panc.LAH"

Zaczęty przez kowdar, Grudzień 31, 2015, 10:55:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rudel

Ja miałem problem z poprawną wizualizacją FOW i punktów rozstawienia. Pomogło dopiero przejście 4-krotnej reinstalacji plus czyszczenie rejestrów. Luis nie wiedział co się mogło pożreć, a mam Win10. Teraz wszystko śmiga i nic nie kombinuję ostatnia aktualizacja Win10 mnie zaskoczyła, ale na szczęście wszystko gra. Czasami problem jest jak mi Luis tłumaczył po stronie jakiegoś składnika windows (poprzednie takie zamieszanie powodował IE). Spróbuj odpalić W84 i zobacz czy działa. Obie kampanie są pakowane w tym samym okresie.
Prawo do ran i śmierci mają nie tylko odważni

kowdar

Jeżeli nie masz nic ważnego, zapamiętanego w katalogu EFILE_OGN_Wx czyli savy lub logi,
to sugeruję abyś skasował cały katalog EFILE_OGN_Wx, a poniżej masz bezpośredni link do
komplatnego, nowego katalogu EFILE_OGN_Wx (z publikacją na stronie czekam na aktualizację
efila lub silnika gry)

http://opengeneral.pl/files/EFILE_OGN_Wx_4.19a.zip

Rozpakowujesz do GŁÓWNEGO KATALOGU GRY
Nie sądzę, aby po tym dalej były problemy ...
Polecam moją stronę z kampaniami OpenGen na Gustlik efile:
https://opengeneral.pl

Hansen

KOWDAR masz u mnie piwo  :bow na następnym Zlocie.
Działa...ruszam do boju.

1Jacek1

dlaczego kampania konczy mi sie na mapie ucieczka stalina 13 mapa wszystkie mapy przeszedlem na BV ???

Waldzios

Cytat: 1Jacek1 w Kwiecień 28, 2016, 07:42:45 PM
dlaczego kampania konczy mi sie na mapie ucieczka stalina 13 mapa wszystkie mapy przeszedlem na BV ???
Kampania ma dwa rożne warianty przebiegu...
Punktem przełomowym jest scenariusz 'KIJÓW', zwycięstwo BV prowadzi do krótszej ścieżki, V lub TV do dłuższej....

Warto czytać wprowadzenia do scenariuszy:
CytatKIJÓW

Zostaniesz przeniesiony do Pierwszej Grupy Pancernej.
Celem jest zamknięcie kotła pod Kijowem.
Otoczymy całą rosyjską Grupę Armii, a ich porażka przypieczętuje los Armii Czerwonej.

UWAGA !!!:
Osiągniecie wyniku V lub TV powoduje przejście do innego, DŁUŻSZEGO przebiegu walk w dalszej części kampanii.
GusOpen - aktualizacje/updates: EFile , EquipIcons

1Jacek1

Dzieki bede baczniej czytał to moge wracac na front :)