Lista nowego sprzętu

Zaczęty przez Ponury, Lipiec 21, 2017, 01:34:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ponury

Czy istnieje coś takiego, jak lista nowego sprzętu? Czasem brakuje mi takiej wiedzy, kiedy mogę się spodziewać np. Panter czy Hummela czy czegokolwiek. Czy już będzie za 2 scenariusze i wtedy zrobię upgrade'a czy jeszcze sobie sporo poczekam. Orientacyjnie jak najbardziej się orientuję, że np. pierwsze Pantery były tuż przed Cytadelą, ale brak mi konkretnych dat, kiedy w grze takie nowości się pojawiają. Jeżeli taki spis jest, to byłbym wdzięczny za info, gdzie szukać.

Gustlik

Nie, jest tylko info o tym co jest dostępne na progu nowego scenariusza, ale jakiejś takiej ogólnej "mapy technicznej", to nie ma. pozostaje historia.  ;)
"You'll take my life but I'll take yours too
You'll fire your musket but I'll run you through
So when you're waiting for the next attack
You'd better stand there's no turning back"

EFILE, KAMPANIE:
http://opengeneral.pl/

Ponury

No to szkoda. To sobie muszę zapisywać we własnym zakresie. Właśnie przed chwilą w czerwcu 1942 pojawiły się pierwsze PzIV z zasięgiem 2  :)

Waldzios

Tworzenie takich list byłoby bardzo pracochłonne. W efilu jest ponad 7000 jednostek (7272 na dzień dzisiejszy).

Najprostszy i najwygodniejszy sposób to po prostu skorzystać OpenSuite.

W ostateczności można z poziomu OpenSuite wyeksportować jednostki do pliku CSV i przeglądać za pomocą programu Excel.
GusOpen - aktualizacje/updates: EFile , EquipIcons

Ponury

Wszystkie nie są mi potrzebne, ale kilka kluczowych, przede wszystkim artylerie samobieżne i czołgi z zasięgiem 2. O, właśnie pojawił się Tygrys w sierpniu 1942  :)
OpenSuite to też dobry pomysł w razie czego.

Waldzios

Włącz OpenSuite, wczytaj Efile, ustawa kraj 'Germany', klasę 'Tank', dodaj sortowanie według daty dostępności ('Available date') i gotowe...;
GusOpen - aktualizacje/updates: EFile , EquipIcons