Nominacje do odznaczeń 2007 | Nominations for orders 2007

Zaczęty przez Depet, Wrzesień 28, 2007, 03:13:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Depet

Cytat: Revolutionary_pilot w Listopad 24, 2007, 12:15:31 AMMy tez bedziemy mieli cos takiego u siebie niedlugo?

Przecież mamy już od roku ;D  >:D. To jest po prostu dodatkowy element naszej zabawy w lidze - nic więcej - żadnych imperatorów ani torped :D - po prostu zwykłe odznaczenia urozmaicające naszą bytność w lidze. Gratuluje wszystkim odznaczonym !

panowca

nie no co wy fajna sprawa ja sobie przerzuciłem to odznaczenie na komórke i sie nim napawam ;) Zresztą dostałem je w czasie gdy beznadzieja mej gry sięgnęła zenitu i zapragmąłem opuścic lige  - teraz mam cel za rok znów dostać purple heart;)) pozdrawiam wszystkich

Revolutionary_pilot

jasne - spoko, bawcie sie...

"..bo fantazja jest od tego..."     ::) :P

Byle by nie doszlo do ostatniego stadium. Gdzie zeby zagrac gre trzeba bedzie pisac oficjalne pisma do dowodtcwa..

Apropo odzaczen , to (nie chwalac sie :P)  chcialbym powiedziec ze (w realu) wszedlem w posiadanie -Erdkampfabzeichen (jednego z 2 najwazniejszych odznaczen Luftwaffe) 

Depet

Cytat: Revolutionary_pilot w Listopad 29, 2007, 09:08:57 PMByle by nie doszlo do ostatniego stadium. Gdzie zeby zagrac gre trzeba bedzie pisac oficjalne pisma do dowodtcwa..

Zaręczam że do tego nie dojdzie :o - a jeśli tak to "moja noga tu dłużej nie postoi..."

Cytat: Revolutionary_pilot w Listopad 29, 2007, 09:08:57 PMApropo odzaczen , to (nie chwalac sie :P)  chcialbym powiedziec ze (w realu) wszedlem w posiadanie -Erdkampfabzeichen (jednego z 2 najwazniejszych odznaczen Luftwaffe) 

O żesz...wstawisz jakąś fotkę ?