WW3

Zaczęty przez STR, Czerwiec 04, 2006, 05:19:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

STR

czesc

Co poniektorzy z was dostali ostatnio list od Luigiego, w sprawie dalszej czesci WW3. Wiem bo sam dostalem i wiedzialem liste z @. Pytanie brzmi czy gracie w WW3, ja mialem zagrac w Wojne Domowa w Hiszpani ale nie wyszlo, teraz jest kolejna edycja i bym chetnie podzialal ale szukam rodakow grajacych w to.

pozdrawiam

STR - PL

Szarik

Grałem w Wojnie Domowej w Hiszpani dwie bitwy. W jednej z nich udało mi się wziąć do niewoli wrogiego generała  :) Awansowałem dzięki temu.
W tej chwili zaczyna się East Front gdzie zapisałem się do drużyny Russia 2.
Inne drużyny to Russia 1, Romania, Germany, Italy, Hungary.
Zanim zakończy się East Front ma się zacząć kolejna edycja WW3 gdzie najprawdopodobniej będzie po raz pierwszy drużyna Poland.
Mam już podobno uprawnienia do kierowania drużyną ale muszę jeszcze zdobyć doświadczenie w kierowaniu - może właśnie w East Front.
W tej chwili muszę wybrać armię do East Front - jest nowy e-file.
Poprzednie reguły WW3 były długie i zawiłe. Teraz ma być podobno prościej - trwają prace.

Szarik

Kris_13

Gdzie mozna poczytać na temat tych rozgrywek ? - PO POLSKU!!!

Szarik

Cytat: Kris_13 w Czerwiec 06, 2006, 09:32:16 AM
Gdzie mozna poczytać na temat tych rozgrywek ? - PO POLSKU!!!
Na temat tych rozgrywek nie ma informacji po polsku.
Gdyby powstał zespół Poland w ramach nowej edycji WW3, to wtedy można pomysleć o polskiej stronie.

Szarik

STR

czesc

No i o to mi chodzilo. Coz, nie przepadam za Armia Czerwona ale na ta chwile nie bede wybredny  ;)
Szarki czy sa jeszcze wolne miejsca w tym pociagu pancernym ?? Jesli tak to chetnie sie zapisze do Twojego wagonu, przynajmniej jestes obyty i wiesz co nieco o rozkladzie jazdy  8)
Ja jak narazie czuje sie jak jak gapowicz bez tiketa  ::)
Do kogo sie zglosic by sie do zapisac do Russia 1.

pozdrawiam
STR - PL

Szarik

Okazuje się że team Romania gdzie dowodzi Hoth ma duże zapotrzebowanie na siły najemne.
Zaciągniemy się do Hotha na służbę i wygramy tą wojnę. Przy okazji zdobędziemy doświadczenie potrzebne w przyszłej WW3.
Już wysłałem odpowiedni post na East Front - jesteśmy razem w jedej drużynie :)

Szarik

STR

czesc

Klasa. Dzis moze nie ale za niedlugi czas "zbombarduje" Cie pytaniami.

pozdrawiam

STR - PL

STR

Chyba wypada odnowić temat.
Luigi rekrutuje M&L WW3 starting up. Team Leaders Recruiting. Generałowie chyba nie bedziemy stali z boku  :-\
Swego czasu grywałem i nie powiem, zabawa była przednia. Avanti! czy jak to tam idzie  ;)
STR - PL