Fulda #2 - prace budowlane

Zaczęty przez sympatyk, Lipiec 30, 2025, 07:59:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sympatyk

Cytat: Jaro w Dzisiaj o 07:07:07 AMCzemu chcesz dać więcej prestiżu? Wcześniej pisałeś o ograniczaniu ilości naszych jednostek? No chyba że coś źle zrozumiałem.
Ps
Nie zrozum nie źle. Nie mam nic przeciwko dodatkowemu prestiżowi. Po prostu zastanawiam się jaki masz zamysł.

Prestiż jest do uzgodnienia - nie zależy mi na tych konkretnych wartościach --> lecz średni statystyczny pp z poprzednich scenariuszy za mapę i tury to grubo ponad 2000, za nagrody to 1500 --> teraz w #09 wynosi 1200 + 600(mapa + tury) i nagroda 200 --> nagrodę po prostu podzieliłem na pół --> wyszło 750 --> lepiej zmniejszyć za mapę + tury, niż tak drastycznie zmniejszać nagrodę --> a, co z grą np. na 50%?

Cytat: Jaro w Dzisiaj o 07:07:07 AMEDIT
Sympatyk - prośba abyś poprawki plików tekstowych robił na plikach pobranych ode mnie z gry. Wprowadzam w nich delikatne zmiany formatu. Jeżeli ich użyjesz, to będzie mi łatwiej. Dzięki.

Owszem, ale te zapisy na OneDrive ... niektóre wyglądają tak

Cytat: Jaro w Dzisiaj o 07:07:07 AMDodałem Cię jako współautora tej kampanii. Twój wkład jest co najmniej równy mojemu.

W takim razie powinieneś dodać jeszcze innych - Waldziosia --> korzystasz jego ikon i nowych jednostek

Co do zasady upieram się, że autorem jesteś Ty i tylko Ty --> robisz tą kampanie, nadajesz jej ostateczny kształt
Wszyscy inni pomagają, więc możesz wymienić ich w podziękowaniu --> tak jest lepiej od strony przejrzystości i odpowiedzialności, oraz od strony prawnej--> nie bój się wziąć tego na siebie (czasy kolektywu już minęły)
Proszę nie przypisuj mi roli, której nie mam  --> moja odpowiedzialność kończy się na grafice --> nie jestem też pomysłodawcą --> chciałem tylko dokonać zmian w kampanii G39 (poprzez zmianę map) --> to jest kompletnie Twoja kampania

Waldzios, czy uważasz się za współautora?

Jaro

O kurcze... muszę sprawdzić te pliki i ich kodowanie.
Pozdrawiam,
Jaro
------------------------------------------------------
Repozytorium plików instalacyjnych gry:
Dropbox: https://www.dropbox.com/sh/z4l7rs71sxk1jc6/AAD8v6sMojApzyD4NG3IFK4ca?dl=0
OneDrive: https://1drv.ms/f/s!Am2aTZH9AOcoanwyUg8_mMB5lwI