Fulda #2 - prace budowlane

Zaczęty przez sympatyk, Lipiec 30, 2025, 07:59:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Waldzios

Cytat: sympatyk w Maj 17, 2026, 10:42:08 PMWaldzios - jak Jarek wstawi to u siebie na serwer - dobrze, by było abyś sprawdził teksty czy są ok
Przypomnij link.
Wątek ma już 53 strony, nie chce mi się szukać...
GusOpen - aktualizacje/updates: EFile , EquipIcons

sympatyk

Jarek jeszcze nic nie zrobił

Wysłałem Ci teksty + obrazki + link na pocztę

Waldzios

Odnośnie pliku B08_Fulda_02_bv.txt
Według mnie na liście brakuje rodziny czołgu T-64. To była oddzielna konstrukcja, w 1979 dostępna w kilku tysiącach sztuk (ponad 6tys).

Reszta wydaję się OK.

sympatyk

Dzięki,
Nie pisałem o T-64, bo nie był na wyposażeniu szeroko rozumianego UW, lecz tylko ZSRR
Natomiast w kontekście kampanii, był obecny w jednostkach sowieckich w NRD

Więc dodaję na końcu informacje do pliku B08_Fulda_02_bv.txt
 -->  Była jeszcze jedna rodzina czołgów. T-64 w posiadaniu tylko armii ZSRR. Wyposażony był w pancerz kompozytowy, automat ładowania, silnik wielopaliwowy. Produkowany od 1964 roku. Warianty: T-64 (Obiekt 432), T-64A (Obiekt 434) - 1969 rok, T-64B (Obiekt 447A) - 1976 rok.

Cały tekst robi się trochę długi, ale sowieckie czołgi, to ich poważny atut w tamtym czasie

Waldzios

Cytat: sympatyk w Maj 19, 2026, 09:09:37 PMWięc dodaję na końcu informacje do pliku B08_Fulda_02_bv.txt
 -->  Była jeszcze jedna rodzina czołgów. T-64 w posiadaniu tylko armii ZSRR. Wyposażony był w pancerz kompozytowy, automat ładowania, silnik wielopaliwowy. Produkowany od 1964 roku. Warianty: T-64 (Obiekt 432), T-64A (Obiekt 434) - 1969 rok, T-64B (Obiekt 447A) - 1976 rok.
Dodałbym ten wpis przed T-72. T-64 dostępny był wcześniej i występował we większej liczbie (stan na 1979).

sympatyk

Ok - zmieniam tekst

Nie można wysłać całości tekstu (to jest upierdliwe, żeby podpowiadał, które znaki nie przechodzą ...)- wiec tylko zmienione zdania

Nie można i skróconego tekstu wysłać
zmieniam na 4 rodziny i tyle mogę napisać ...