RSF 2.70 i patch UK220

Zaczęty przez Fred, Marzec 16, 2008, 04:26:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fred

Witam! Niedawno zostałem zaproszony przez Luigi`ego do wzięcia udziału w mistrzostwach Włoch w PG2. Ogólnie zapowiada sie ciekawie. Jest 9 albo 10 uczestnikow, w tym ja i jakis niemiec. Luigi zaproponował mi instalację RSF 2.70 i patch`a UK220 jako wersji alternatywnej, gdyz cześć graczy nią się wlasnie posługuje. Gramy spotkania systemem mecz i rewanż, więc ktoś jako gospodarz może zazyczyć sobie gry na tymże patch`u. Znalazłem coś na stronie Rayyders`ów, ale nie zabardzo wiem jak to poinstalować żeby chodziło i żeby nie stracić poprzedniego RSF 2.60 i patch`a UK210 Jeżeli ktoś mógłby mi wytłumaczyć bardzo bardzo prosto jak to wykonać i powiedzieć dokładnie co i skąd mogę ściągnąć byłbym bardzo bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam.
Fred

Depet

Hej, musiałbyś stworzyć sobie kolejnego gameseta. Tu jest szczegółowa instrukcja autorstwa Gustlika: http://forum.generalsguild.com/akademia-wojskowa/jak-robic-'gamesety'-jest-instrukcja/0/

Jakbyś sobie jednak nie poradził to daj znać - w wolnej chwili przygotuje Ci te paczkę.  ;D

Fred

Dzięki Depet, trochę to dla mnie zamieszane, ale postaram się zrobić. Jakbym nie dał rady dam znać.  :)

Rommel

Zainstaluj grę w nowym katalogu i wgraj tam wersje RSF 2,70. Nie będziesz musiał podmieniać jednostek

Rommel

Właśnie, odnośnie tego equimentu.
Czy nie sądzicie że nasza liga też powinna zmienić wersję i uzywać RSF 2,70.
Raidersi większą część scenariuszy przystosowali do tej wersji, także wszyscy pozostali gracze zmienili wersje, a przepraszam tylko nasza liga używa RSF 2.60 ;D ;D ;D

Janus

witam
osobiście nie jestem zwolennikiem zmian  :-\
ale jesili są sensowne to czemu nie
moze coś więcej na temat tej nowej werji koledzy by napisali .

Depet

Cytat: Rommel w Marzec 16, 2008, 09:27:57 PM
Właśnie, odnośnie tego equimentu.
Czy nie sądzicie że nasza liga też powinna zmienić wersję i uzywać RSF 2,70.
Raidersi większą część scenariuszy przystosowali do tej wersji, także wszyscy pozostali gracze zmienili wersje, a przepraszam tylko nasza liga używa RSF 2.60 ;D ;D ;D

Cześć Rommel, no właśnie dlatego że jak była zmiana na 2.60 to wielu graczom się nie spodobała częstość takich zmian - od tamtego wydarzenia staramy się więc zmieniać efile klubowy max. 1 do roku...

Rommel

Myślę ze już nastał czas, naprawdę niewielkiej trzeba dokonać zmianki by grać na nowym equimencie. Raidersi coraz więcej scenariuszy przerabiają na nową wersję, w dodatku wprowadza wiele nowych ciekawych jednostek wszystkich zainteresowanych odsyłam do obejrzenia scenariusza "In Titos Territory 1943"

Janus

hym
kolega Depet jak zwykle nie zrozumiał mojej irytacji dotyczącej zmian.
więc jeszcze raz o nich.
zmiany tak  :)
ale nie w czasie trwania turnieju - >:(
szczególnie gdy dotyczą granego właśnie scenarjusza i zmian jednostek
(tacisz czas by przygotować się do scena a tu ktoś zmienia w nim jednostki to jest ok?) >:D

i jesili już zmieniamy roster to okresilijmy termin jego wprowadzenia
z miesięcznym lub jeszcze większym wyprzedzeniem
oraz powiadomić trzeba zainteresowanych o tym fakcie.
i o to, iż tego nie robiono miałem pretensje ,a nie o to ,że je wprowadzono.

Rommel

Uważam że nastał już czas zmainy equimentu na nowy RSF 2.70.
Miałem już możliwośc gry na nim, uważam że jest o wiele ciekawszy w dodatku zostało już dużo scenów dopasowanych do nowego equimentu.
:!: Czas na zmiany  :!:
Szarik czekam na info Kiedy???

Rommel

z klubu Raidersow jest do ściągnięcia nowy RSF 2,80. Na obecną chwilę został przerobiony tylko jeden scen, ale już wnosi wiele ciekawych zmian: mozna stosować balony zaporowe, siła jednostek wyjściowa jest wyższa od nominalnej( teraz rzadko ktora jednostka ma siłe 10) do zastosowania są dwa rodzaje kamuflażu letni i zimowy. Nie wspomne też o nowych scenariuszach.
Uważam że powinniśmy podać dyskusji i rozważaniom czy od przyszłegop sezonu nie wprowadzić nowych jednostek RSF2.80.
Osobiście jestem za zmianą

STR

Czy wszystkie sceny są "przerobione" na 2,80 ?? Czy tez te ostatnio dodane.
Rommel jak Ci sie nudzi, mozemy pyknąć cos na 2,80 chcetnie zobacze co i jak.

pozdrawiam
STR - PL

Rommel

Jest tylko jeden przerobiony Anzio wersja 2.8 ale sprawdziłem co tam w nim nowego, to spodobały mi się balony przeciwlotnicze, i oczywiście możliwość zmiany kamufglażu na letni i zimowy. Jeszcze nie grałem na nowym RSFie wiec z przyjemnoscią zagram.

STR

Taa, tylko niewiem czy ja zagram. Zamontowałem nowe PG2 i załadowałem tam .dat i e-file polecane ze strony RSF-owców. Gra sie odpala ale jak podświetlam jednostke wyskakuje mi do Win-dy :/
Nie wiem co o tym myśleć, zamontuje jeszcze raz.
STR - PL

Rommel

ja pobrałem pliki z nowymi jednostakami i wszystko wgrałem do katalogu panzera który mam ze strony ligowej, pamiętaj by tylko jedno jednostki zainstalować albo kamuflaż letni (scenariusz Anzio)  lub kamuflaż zimowy