Głowa Rommla

Zaczęty przez Szarik, Styczeń 07, 2009, 03:39:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

giees

No dobrze ,w sumie dawno nie gralismy.  Biorac pod uwage moj brak doswiadczenia na rsf to chyba bedzie rozsadne jak wybiore scen... ? skype ?

Ps. na warzone pojawilo sie kilku dobrych graczy (lubiacych klimaty wczesnej wojny) , wpadnij kiedys
Pozdrawiam generala
Wyszukiwarka ogloszeniowa Broomer.pl. Znajdz samochod.

Rommel

Cytat: giees w Luty 17, 2009, 06:31:11 PM
No dobrze ,w sumie dawno nie gralismy.  Biorac pod uwage moj brak doswiadczenia na rsf to chyba bedzie rozsadne jak wybiore scen... ? skype ?
Czekam na propozycje, podaj dwie propozycję na RSF by łatwiej mi było wybrac, możemy grać przez skaypa, bede mogl zaczac gierke o 21 wiec zarezerwuj sobie wolny wieczor, wlasciwie to noc ;D
na Warzone niemam zbytnio czasu ostatnio zaczalem pogrywac u Raidersowi mam kilka gierek na tapecie ;)

giees

Dwie powiadasz , az tylu to nie znam lol

dam na SSI by bylo trudniej heh

malta
leningrad

da sie to zagrac na skype ?

Rommel

w kazdy scenariusz mozna grac przez skaypa, tylko jakie ustawienia,??? ??? proponuje następny tydzień

giees

Myslalem ze ustawienia sa nie istotne przy duelach... , ja nie wiem moze gralem leningrad 1 w zyciu , malta podobnie kilka razy. Wiec ktora gramy ?

Rommel

W Leningrrad mogę przypuszczać jak zagrasz, ale jestem ciekaw jak bedziesz grał w Malte, więc wybieram Malte, copowiesz o wtorku??

giees

Humm , ja nawet nie przypuszczam jak bym to zagral bo jak przez mgle pamietam scen :)
Moje propozycje nie maja 2 dna , bo nie grywam zadnej z tych scen nawet dorywczo :)

Ok malta , wtorek , +- 21.
Pozdrawiam

Rommel

Cytat: giees w Luty 22, 2009, 08:41:04 PM
Moje propozycje nie maja 2 dna , bo nie grywam zadnej z tych scen nawet dorywczo :)
Przepraszam, ale ja tak nisko nie oceniam Twoich umiejętności

Rommel

Cytat: giees w Luty 22, 2009, 08:41:04 PM
Ok malta , wtorek , +- 21.
Przpraszam  :'( proszę o przełożenie naszej gierki na sobotę, oczywiście jeżeli masz ją wolną.
Wybacz generale Giees

Sir Daban

Czy jest możliwośc zobaczenai tur z waszej rozgrywki? Trafiłem kiedyś na Maltę - bardzo specyficzny scen - zastanawiałem sie czy go nie poćwiczyć bo bardzo trudny, a zarazem mocno ograniczony przestrzennie.

giees

Ja chyba nie widze przeciwskazan , poza tym ze jeszcze ich nie mamy :)

Pozdrawiam

Szarik

Jak tam pojedynki o "głowę Rommla" ? Mam nadzieję, że chociaż część generałów opisze co się dzieje lub działo w ich grach.

giees

U nas się jeszcze nic nie dzialo...

Rommel

Dzisiaj moja głowa w opałach - gram z Gieesem Mission Metz na Warzone ;D

kempczol

Cytat: Szarik w Marzec 05, 2009, 12:00:50 AM
Jak tam pojedynki o "głowę Rommla" ? Mam nadzieję, że chociaż część generałów opisze co się dzieje lub działo w ich grach.

Mam nadzieję, że w najbliższym czasie rozegramy z "ofiarą" partyjkę.  ;)
Historia nie jest miejscem dobroczynnych gestów, lecz bezlitosnej rywalizacji.