Skrzynka Kontaktowa

Zaczęty przez kempczol, Sierpień 10, 2006, 10:21:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

hubertok

Cytat
hej

normalnie dostajesz je na maila (tego którego podałeś przy rejestracji na stronie).

POZDRAWIAM!!!

Ervin von Rommel

Jesli tak to od kemczola nie dostałem wezwania ale z przyjemnością zagram jak skończę partyjkę z von litwinem

pepe1941

Cytat: lejsik w Grudzień 04, 2007, 11:53:36 PM
Witam
Ja jakiś czas temu zgłosiłem cheć do gry w dowolny sposub w dowlnmscnrjuszu bo po roku przerwy BRAKUJEMI OGRANIA  i aż sie pale do gry , a tu nikt sięnie odezwał ????
Może ktos chce jednak ze mną zagrać ( i latwo wygrać bo bbbbbaaaardzo dawno przez meila skypa czy w inny sposób nie grałem ???????).
czołem.
No to wal kolego na mój email- cosik sobie pykniemy, jeśli dalej masz ochotę. :)

hubertok - chętnie również z tobą zagram, prześlij mi tylko wyzwanie i do dzieła. Proponuje trochę na spokojnie podejść do tematu grania, gdyż widzę że emocję i zapał troszkę cię wyprzedziły.
P.S I nawet chętnie z tobą przegram  ;)

hubertok

Cytat: pepe1941 w Grudzień 05, 2007, 12:29:51 PM
hubertok - chętnie również z tobą zagram, prześlij mi tylko wyzwanie i do dzieła. Proponuje trochę na spokojnie podejść do tematu grania, gdyż widzę że emocję i zapał troszkę cię wyprzedziły.
P.S I nawet chętnie z tobą przegram  ;)

To nie emocje ale kontrolowany ruch - wysłałem ociagaczom dwa nagie miecze ;)

ok juz  wysyłam wyzwiska ;) :)

kempczol

Chyba te miecze były z papieru ?!
Coś ucichłeś Kolego !
Wyzwanie ponowiłem ale nie byłeś łaskawy odpowiedzieć !  >:(
Historia nie jest miejscem dobroczynnych gestów, lecz bezlitosnej rywalizacji.

Depet

Cytat: kempczol w Grudzień 08, 2007, 05:37:39 PM
Chyba te miecze były z papieru ?!
Coś ucichłeś Kolego !
Wyzwanie ponowiłem ale nie byłeś łaskawy odpowiedzieć !  >:(

Kolega coś sygnalizował ze maile-wyzwania do niego nie dochodzą na skrzynkę...może źle podany mail podczas rejestracji generale hubertok ?

hubertok

EEE tam to kolega kempczol robi dym bez ognia ;) - Utrzymujemy kontakt mailowy,

generalnie grałem duela z robertem_tr i muszę przyznać, że FILOZOFIA dueli całkowicie mi nie odpowiada. Jestem gotowy grać single. Mnie interesuje KTO WYGRA scenariusz a nie JAK SZYBKO choć i to oczywiście ma smaczek. Niestety ja gustuje w innej kuchni :). Dlatego w duelu jeśli ktoś wygra wczesniej na jednej planszy nie ma jusz szans pokonać go na drugiej - to jest dziwaczne i nie podoba mi się.

Dlatego też napisałem do kempczola, że przyjmuję wyzwanie ale w grze singlowej a nie duel bo taki system gry mi nie odpowiada.

Pozdrawiam

panowca

uprzejmie informuję że zgłębiłem wiedzę tajemną jaką jest instalacja i używanie SKYPE'a niniejszym wszelkie odwleczone od lata pojedynki jestem gotów podjąć z całą konsekwencją (dotychcza sużywałem tylko PBEM).
Jednoczesnie oświadczam że zdaję sobie sprawę że otrzymane przeze mnie punkty za Purple Heart wyniosły mnie w tabeli na niezałyżone wyżyny, które powodują u mnie lęk wysokości dlatego upraszam o przywrócenie mnie na należne mi miejsce na końcu tabeli  za pomocę serri bolesnych pojedynków z generałami
Jednocześnie oświadczam że kontynuowanie przez mnei nierównej walki w GG nie wynika ze skłonności masochistycznych a jedynie z uzależnienia ją daje mi gra z żywymi przeciwnikami w PG2 - aktyualnie gram trzy sceny plus turnieje więc chyba jeszcze jest miejsce na jakieś pojedynki? Zapraszam

hubertok

Tak ładnie Waszmość zapraszasz, że z przyjemnością i bez sentymentów zmasakruję... ;)

VonLitwin

Hej Panowca  ja z tobą  też zagram z chęcią

hubertok

Cytat: VonLitwin w Grudzień 28, 2007, 08:33:30 AM

Ale chęcia będzie Ci podpowiadać i to jest nieuczciwe - dwóch na jednego ;)

VonLitwin

Ale "chęcia" to moja tajna broń taka wunderwaffe i  ty Hubertok dobrze o tym wiesz  >:D

panowca

Cytat: hubertok w Grudzień 28, 2007, 08:44:46 AM
Cytat: VonLitwin w Grudzień 28, 2007, 08:33:30 AM

Ale chęcia będzie Ci podpowiadać i to jest nieuczciwe - dwóch na jednego ;)

Aaa rozumiem, że gracie ze sobą teraz  - z Von Litwinem Już gram ale z Tobą hubertok mogę zagrać przecież inny scenariusz

hubertok

jestem gotowy zawsze i wszędzie - dwa nagie miecze wysłałeś, zostaje tylko ustalić miejsce bitwy ;)

Rey

Witam i jednocześnie przepraszam wszstkich graczy z ktuymi milem razpoczac lub rozpoczoslem gre. Z powodu awari kompa (wysypal mi sie bios lub plyta głowna) jestem zmuszony zawiesić dzialalnosc na czas blizej niookreslony. Jednoczesnie mam nadzieje ze w ciągu najbliszego tygodnia problem zniknie.
Pozdrawiam

Depet

To żeby nie było kolejnego "protestu" :) - mam teraz sesję, codziennie jakiś egzamin, kolokwium - wrócę do czynnej służby za 2 tygodnie.