E-File RSF 2.50 - Zmiana ikonki Tigera

Zaczęty przez Depet, Marzec 22, 2007, 07:52:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Depet

Temat wleci niebawem do wątku Nowy E-File RSF ale póki co zostawię go osobno żeby był lepiej widoczny.

Doszły mnie słuchy że niektórym osobom nie podobają się nowe ikonki zwłaszcza Tigera...na marginesie mnie też się nie podobają i dlatego w 5 minut przekonwertowałem e-file na stare ikonki Tygryska....kto chce niech ściąga....są w załączniku

INSTALACJA: Rozpakować SWOJĄ WERSJĘ !!! do głównego katalogu z grą podmieniając jednocześnie dotychczasowy plik sprzętu. Od razu zaznaczam że NIE BĘDZIE ŻADNEGO konfliktu jeśli Pan X będzie grał z ciemną ikonka Tigera z Panem Y który wgra sobie nakładkę :). Parametry jednostek pozostały BEZ ZMIANY - zmienie uległa tylko ikonka Tigera i King Tigera (bo była jeszcze gorsza).

Co do wersji teraz:

Ci którzy grają na wersji ligowej 1.03 - tzn. tej co obecnie znajduje się w dziale DOWNLOAD zaopatrzonej w możliwość gry on-line, z bajerami i instalacją wybierają plik z rozszerzeniem "dla_wersji_1.03"

Ci którzy grają na starej wersji ligowej PG 2 tylko z podmienionymi plikami sprzętu na RSF 2.50 wybierają plik z rozszerzeniem "dla_wersji_1.02"

[załącznik usunięty przez administratora]