zlot graczy - listopad 2007

Zaczęty przez Szarik, Lipiec 23, 2007, 11:47:32 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szarik

Jestem pod wrażeniem twórczości feldfebla w galerii. Jak przeczytałem wierszyki pod fotkami to się uśmiałem.

Kris_13

Witam wszystkich uczestników ZLOTU.
Jak czytam Zlot był pełen wrażeń w tym pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Planuje  w zeszłym roku zorganizowac nastepny Mini Zlot w Warszawie (a własciwie pod Warszawą w Otwocku).
Moze tak jak poprzednio Szarik zorganizuje w czasie Mini Zlotu losowanie do nastepnych MP.
Co do terminu to orintacyjnie kwiecień. Termin jest uzalezniony od mojej pracy za granicą i od terminu w jakim będzie mógł dojechac Depet. Chciałbym go szczególnie uhonorowac za pracę na rzecz naszej Ligi i dlatego zalezy mi aby na tym zlocie był.
Postaram sie to wszystko dograć i po nowym roku poinformuję wszystkich na forum. Ilośc miejsc NIE jest ograniczona.

Depet

Cytat: Kris_13 w Listopad 23, 2007, 03:49:55 PM
Co do terminu to orintacyjnie kwiecień. Termin jest uzalezniony od mojej pracy za granicą i od terminu w jakim będzie mógł dojechac Depet. Chciałbym go szczególnie uhonorowac za pracę na rzecz naszej Ligi i dlatego zalezy mi aby na tym zlocie był.

Heh...Wy to zawsze wybieracie terminy :P...lipiec Panowie lipiec to jedyny miesiąc który mam co rok całkowicie wolny, poza tym wtedy mam urodziny więc prezenty jak najbardziej na miejscu  ::) :P (hehe)

Gustlik

No - to miejsce (Otwock) jest jak dla mnie o wiele bardziej przystępne....
"You'll take my life but I'll take yours too
You'll fire your musket but I'll run you through
So when you're waiting for the next attack
You'd better stand there's no turning back"

EFILE, KAMPANIE:
http://opengeneral.pl/