zlot graczy - listopad 2007

Zaczęty przez Szarik, Lipiec 23, 2007, 11:47:32 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szarik

Zlot odbędzie się w październiku, w drugi weekend (12-14). Tym razem zlot zorganizuję w miejscu, które będzie "trzymało klimat" - w Forcie IV w Toruniu:

Nie będziemy mieli do dyspozycji komputerów na miejscu, dlatego kto będzie mógł niech przywozi swojego blaszaka lub laptopa. Będziemy mieli dwie sale : jedną noclegową (jeżeli będzie potrzeba to będzie więcej)

i drugą salę

w której będziemy prowadzić rozgrywki.

Przewidywany koszt zlotu dla jednego gracza bez wyżywienia to 42 zł (bez względu na to czy przyjedzie w piątek czy sobotę).
Jest możliwość zjedzenia obiadu na miejscu (jeden obiad kosztuje 13 zł) o ile zbierze się grupa 10 chętnych.

Na zlocie odbędzie się uroczystość wręczenia nagród za MP.
Na miejscu będziemy :
- walczyć (mini turnieje)

- dyskutować z ludźmi o tych samych zainteresowaniach 
- pokazywać swoje kolekcje
- poznawać historię miejsca i całej Twierdzy Toruń
- obserwować czy wróg się zbliża  ;D

Bardzo proszę aby w tym temacie się wpisywać, kto będzie na zlocie, gdyż muszę skonkretyzować naszą rezerwację. Serdecznie zapraszam!

pepe1941

wow. Toruń, Twierdza, brzmi obiecująco. Choć do października jeszcze trochę czasu to już pisze sie na to. Normalnie jak widzę takie piękne łóżko piętrowo, to aż sie łezka o oku kręci- ale żadnego spania na gałęzi. hehehe Miejsce na pewno ma swój klimat. Pierwszą wartę biorę na siebie.
Pozdrawiam pepe1941

Zsamot

Cytat: pepe1941 w Lipiec 23, 2007, 01:51:18 PM
wow. Toruń, Twierdza, brzmi obiecująco. Choć do października jeszcze trochę czasu to już pisze sie na to. Normalnie jak widzę takie piękne łóżko piętrowo, to aż sie łezka o oku kręci- ale żadnego spania na gałęzi. hehehe Miejsce na pewno ma swój klimat. Pierwszą wartę biorę na siebie.
Pozdrawiam pepe1941
to ja drugą:) i od razu zastrzegam- tylko cholerna praca może mnie powstrzymać! Zatem deklaruję chęć/ ba newralgiczną potrzebę przybycia! :)
Również pozdrawiam. Zsamot
http://opengeneral.pl/
Allah jest wielki ale B-52 też jest duży.
Jesteśmy na FB:
https://www.facebook.com/groups/140111696051369

Rommel

przybędę, w piątek bedzie trudno, ale w sobota to już jest realne.

Janus

zrobie co będę mógł by przybyć zarezerwój miejsce gdybym nie mógł zwrócę koszty.
WOW niestety chyba nie bedzie w komplecie .

Szarik

Czyli  mamy już 4 generałów i w dodatku są chętni do pełnienia warty  ;D

Cytat: Janus w Lipiec 24, 2007, 12:01:40 AM
WOW niestety chyba nie bedzie w komplecie .

A kogo nie będzie z WOW ?

Szarik

Mam informację od Mardera -aktualnego jeszcze mistrza Polski, że przybędzie :)

kempczol

Przykro mi ale mnie nie będzie na 99%.
Mam planowane wyjście w morze w tym terminie.
Historia nie jest miejscem dobroczynnych gestów, lecz bezlitosnej rywalizacji.

Franek Dolas

mnie pewnie tez nie, kolega zaprosil na slub! :)

marder

potwierdzam - będę
skoro jestem - jeszcze - aktualnym MP.
Cholera BARDZO ŻAŁUJĘ że ze względu na pracę nie mogłem grać i ZOSTAĆ PONOWNIE MP.
ale bycie na cywila na zlocie też ma swoje zalety - będę mógł się tym razem bezstresowo napić i pograć...

pozdrawiam
marder

Depet

Jeśli o mnie chodzi to wszystko wyjaśni się we wrześniu - postaram się wpaść choćby na chwilę...

giees

Miło bedzie was poznac. Deklaruje przybycie bo widze ze bedzie mozliwosc namowienia was na rozgrywke "nie PBEM" :P
Wyszukiwarka ogloszeniowa Broomer.pl. Znajdz samochod.

Roberto_tr

Cisza tutaj więc dodam coś od siebie  ;D

Tym, którzy się wahają czy przyjechać czy też nie mogę z czystym sumieniem napisać że WARTO.
Byłem w Forcie IV niedawno (ze 2 tyg temu) i muszę przyznać że miejsce jest kapitalne.
Miejsce jest zadbane, czyste, przestronne (dziwne, nie ? ;) ) i ma swój specyficzny klimacik (i temperaturkę też - jest dość chłodno wewnątrz).

Tak więc zapraszam ostatnich niezdecydowanych do Torunia !

Zsamot

Czyli przekładamy na listopad? Mam nadzieje, że to dojdzie do skutku, pozdrawiam:)
http://opengeneral.pl/
Allah jest wielki ale B-52 też jest duży.
Jesteśmy na FB:
https://www.facebook.com/groups/140111696051369

darkonza

Cytat: zsamot w Wrzesień 23, 2007, 10:09:34 AM
Czyli przekładamy na listopad? Mam nadzieje, że to dojdzie do skutku, pozdrawiam:)

to jaki termin zlotu obecnie obowiązuje?