Protest !!!

Zaczęty przez kempczol, Styczeń 15, 2008, 10:54:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kempczol

Oficjalnie zgłaszam protest !
Jak mam się doprosić pomocy dotyczącej turniejowej gry ?!
GG i Skype nie skutkuje ! I mam za przeproszeniem w dupie pisanie maili.
Nie podejrzewam przeciwnika o oszukiwanie tylko, któryś z Nas dwóch coś zamieszał.
Panowie albo ustalcie dyżury albo ...
Zajebiste regulaminy i plany a w grze to szlag człowieka trafia.
Jeżeli są osoby odpowiedzialne za coś to niech tego pilnują lub dadzą info kiedy i jak można ją złapać.
Regulamin turnieju Year End 2007 niby taki prosty i przejrzysty ale...
Troszkę czasu zajęło Szarikowi by mi go wyklarować i nie byłem odosobnionym przypadkiem.
Trudno być spokojnym i opanowanym jak takie rzeczy się dzieją.
Nie chcę po raz kolejny zrezygnować z czegoś co lubię, by bronić swoich przekonań, patrz: Mistrzostwa Polski PG2 2007.
Pozdrawiam.
Historia nie jest miejscem dobroczynnych gestów, lecz bezlitosnej rywalizacji.

Depet

Cześć kempczol,

Jeszcze raz proszę o wyrozumiałość - jest nas tylko 2 i po prostu nie możemy być zawsze na zawołanie...trochę to mnie dziwi:

Cytat: kempczol w Styczeń 15, 2008, 10:54:02 PM
I mam za przeproszeniem w dupie pisanie maili.

Dlaczego ? To taki wielki wysiłek ? Nie przesadzajmy...forum lub mail do tego właśnie służą gdy nie ma nas na komunikatorach.

Panowie albo ustalcie dyżury albo ...

A kto nam za te dyżury 'zapłaci' ? Panzer General jak i gry strategiczne to nasza pasja a Generals Guild jest czysto społeczny więc musisz zrozumieć - doba ma tylko 24 godziny, dolicz do tego jeszcze pracę, naukę, rodzinę, inne hobby itd. Nie ma miejsca na żadne dyżury.

Zajebiste regulaminy i plany a w grze to szlag człowieka trafia.
Jeżeli są osoby odpowiedzialne za coś to niech tego pilnują lub dadzą info kiedy i jak można ją złapać.

Można je złapać na forum kiedy nie da się ich złapać na skype lub gg.

panowca

panowie ja wszystko rozumiem i doceniam i podziwiam i to całkiem serio ale sprawa dotyczy turnieju Years End 2007 -  - czas mija a pewnie wszyscy na nas czekaja kempczol w lutym wyjeżdża na długo i dobrze by było rozstrzygnąc tę sprawę - graliśmy  graliśmy i nagle lipa incorrect password nie mozna otworzyć tury zaczynamy sobie przesyłac błędne tury  - nikt nic nie wie  a nawet każdy nic nie wie - chodzi o to żebyście przejrzeli historię naszego pojedynku i ustalmy gdzie jest błąd bo zamiast się szarpać z przeciwnikiem tez wolałbym żeby sprawę rozsądził bezstronny obserwator

Szarik

Sprawdzę dzisiaj, który z was namotał.
Muszę tutaj też zamieścić jedną uwagę: uważam, że niepoważne jest pisanie protestów na forum jeżeli wcześniej ani jeden z zainteresowanych graczy nie wysłał do emaila z prośbą o interwencję.

kempczol

1. Szarik dzięki za interwencję.
2. Jestem winny, bo ja się pomyliłem w grze.
3. Po co jest GG i Skype ?!
Pozdrawiam  :)

lejsik

Witam
A czy ja nie skromnie mogę prosić o rozpatrzenie mojego protestu, który wysłałem 3 dni temu. Sorki że wam zawracam glowe. Pozdrawiam.

Depet

Cytat: lejsik w Styczeń 22, 2008, 11:42:45 AM
Witam
A czy ja nie skromnie mogę prosić o rozpatrzenie mojego protestu, który wysłałem 3 dni temu. Sorki że wam zawracam glowe. Pozdrawiam.

Jeśli chodzi o tego maila do mnie to zajmę się tym za ok. godzinkę - dopiero wróciłem z uczelni.

lejsik

To znowu ja i niestety znowu mam problem, który wyłuszczyłem w meilu na pg2raport. Jeśli ktoś z mógłby ze Sztabu Generalnego rzucic na niego okiem bylbym wielce zobowiązby.
Pozdrawiam.

Depet

Cytat: lejsik w Styczeń 31, 2008, 01:10:56 PM
To znowu ja i niestety znowu mam problem, który wyłuszczyłem w meilu na pg2raport. Jeśli ktoś z mógłby ze Sztabu Generalnego rzucic na niego okiem bylbym wielce zobowiązby.
Pozdrawiam.

Cześć lejsik,

Jeśli na pg2raport to znaczy że poszło do Szarika - ja nie mam dostępu do jego konta mailowego :).

lejsik

Ok. Dzięki. Napisałem już 2 meile iniestety zero odzewu ze strony Szarika.  ???

Szarik

Cytat: lejsik w Luty 01, 2008, 01:36:15 PM
Ok. Dzięki. Napisałem już 2 meile iniestety zero odzewu ze strony Szarika.  ???
Przepraszam za opóźnienie, zajmę się sprawą dzisiaj. Od poniedziałku do piątku przebywałem poza domem i nie odbierałem poczty.

kempczol

A my dalej z Panowcą nie rozegraliśmy gry turniejowej. W pierwszym pojedynku padł remis. Przez skrypt nie możemy rozegrać. Szarik zna sprawę. Przypominam, że 26 lutego wypływam i wracam do kraju około 8 maja.
Jak chcecie z turniejem poczekać aż wrócę, to życzę sukcesów. Ja nie mam zamiaru oddawać gry walkowerem.
Stać mnie na pokonanie i Panowcy i Janusa.
Pozdrawiam.