Głowa Rommla

Zaczęty przez Szarik, Styczeń 07, 2009, 03:39:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szarik

Uwaga: czytaj uważnie - jest do wygrania nagroda.
Wczoraj zostały naliczone zaległe punkty za zakończone turnieje Panzer General 2: Big Buing 2, Year End oraz Mistrzostwa Polski 2008.

Nagrody punktowe w turnieju Big Buing 2:
giees 80
grisha 40
Janus 20
Foit 20

Nagrody punktowe w turnieju Year End:
Rommel 100
feldfebel Szulc 50
Janus 25

W Mistrzostwach Polski nie było nagród punktowych (były atrakcyjne nagrody rzeczowe), ale mimo to zostało sporo punktów przyznanych za rozegrane gry w Mistrzostwach.

Najbardziej na uznaniu punktów skorzystał Rommel - mistrz ligi, który ponownie wysforował się do przodu (100 punktów za wygranie YE, za każdą wygraną walkę w MP od 10 do 14 punktów). Aktualny bilans Rommla jest nieprzyzwoicie dobry (16 zwycięstw, 0 porażek i remisów).
Tak dłużej być nie może! Wyznaczam nagrodę dla pierwszego, który pokona Rommla. Kryptonim akcji "Głowa Rommla". Nagrodą będzie do wyboru (jedna z czterech pozycji):
książka: "22 czerwca 1941 - czyli jak zaczęła się Wielka Wojna Ojczyźniana" Marka Sołonina
gra strategiczna (podobna do Starcrafta): Universe at War: Earth Assault
gra fps - symulacja żołnierza na współczesnym polu walki: Frontlines: Fuel of War
abonament GG
Uwaga: Preferowany przez Rommla typ pojedynku to duel (przez skype lub e-mail). Warunkiem otrzymania nagrody jest przesłanie do mnie wszystkich tur z wygranego pojedynku wraz z hasłami (tury mogą być opublikowane).
Polowanie na głowę Rommla rozpoczęte!

Szarik

Zapomniałem napisać o nagrodzie punktowej. Za sukces w akcji "Głowa Rommla" będzie można uzyskać dodatkowo 25 punktów bonusowych.

Janus

czyżby nie było chętnych do gry z Romlem?
i w ten sposób zachęcasz .
w sumie ciekawy pomysł proponuje wyznaczyć konkretny scen ostatnio Romlowi niewiele brakowało w walce o finał . moze ten scen?

Szarik

Po MP widzę tylko dwóch graczy, którzy odważyli się zagrać z Rommlem: Cpt.Pablo i Lejsik. Chwała im za to, ale mam nadzieję, że nagrody przyciągną więcej śmiałków.

Co do scenariusza, to nie chcę tu ingerować i coś narzucać. Scen zależy od umowy między Rommlem a wyzywającym go graczem.

Rommel

Witam Generałów! :welcome
Więc kto chce skopać d... dla Rommla. :imwaiting
Czekam na chętnych na Forum i na emeila.
Daje słowo z każdym chętnym zagram, po ustaleniu scenariusza i ustawień.
Preferowana forma rozgrywki skayp, ewentualnie emeil.
Przez skaypa mogę grać prawie codziennie ale dopiero po 21.
Chętnym wyślę swój numer telefonu na emeila.
Zapraszam po Nagrodę.

Rommel

Więc jest już pierwszy chętny  :clap JANUS
proponuje wyznaczyć konkretny scen ostatnio Romlowi niewiele brakowało w walce o finał . moze ten scen?
Więc ElAlamein, a kiedy  :box

kempczol

Witam.  :welcome

No cóż... Jak kamikadze...   :box

Może przynajmniej przyprawię go o ból głowy ?!  ;)

Czekam na odpowiedź.   :tiger
Historia nie jest miejscem dobroczynnych gestów, lecz bezlitosnej rywalizacji.

Rommel

OK
:t34 :tiger
Scenariusz: RS\' Giants at the Vistula v 2.0
Jednostki RSF 2.60, ustawienia po 100

pepe1941

No tak nie dość że ma tyle punktów, to jeszcze nabijemy mu trochę tymi grami.
Ale co tam na ojczyzne, za naród ruszamy na Rommla, niech potoczy się jego głowa po ziemi  >:D >:D >:D. Czas mu przetrzepać futerko.  ;D :t34 :tiger

Cpt.Pablo

Po zakończeniu scenariusza który rozgrywam z Rommlem w chwili obecnej , wyzwę go do gry w ramach ogłoszonego konkursu. Tradycyjnie - będzie ciężko :)

Pelebudka

bardzo ciekawy pomysł. Tyle, ze jak mu tak wszyscy zaczną słać wezwania, to może zostać po prostu zawalony grami !!!
Komu tysiące lat nie mówią nic, niech w ciemności niewiedzy żyje z dnia na dzień."
Johann Wolfgang Goethe

PitekWaleczny

Na dniach sie zglosze do Mistrza Rommla   Przy okazji zagram sobie z innymi, w koncu mam troche wolnego, wiec moge .

W tej chwili w Polsce 1.5 mln ludzi spi, 1.1 mln ludzi uprawia seks, 2.8 mln ludzi je... A Ty siedzisz i czytasz moj opis. GRATULACJE!!!!!

giees

Dlaczego skype/email ?

Wyzywam na Warzone

Scenariusz MissionMetz możesz wybrać stronę.

Dla smaczku i motywacji dam slowo ze glowa poleci.

Pozdrawiam kolege generala :)
Wyszukiwarka ogloszeniowa Broomer.pl. Znajdz samochod.

giees

Chyba prowokacja sie nie udala :)
Pewnie general zaatakowany z kazdej strony... heh

Jakby co zapraszam.
Wyszukiwarka ogloszeniowa Broomer.pl. Znajdz samochod.

Rommel

Cytat: pepe1941 w Styczeń 08, 2009, 10:09:42 PM
No tak nie dość że ma tyle punktów, to jeszcze nabijemy mu trochę tymi grami.
Ale co tam na ojczyzne, za naród ruszamy na Rommla, niech potoczy się jego głowa po ziemi  >:D >:D >:D. Czas mu przetrzepać futerko.  ;D :t34 :tiger
Niestety jest brak chętnych.
Cytat: PitekWaleczny w Styczeń 12, 2009, 01:49:54 PM
Na dniach sie zglosze do Mistrza Rommla   Przy okazji zagram sobie z innymi, w koncu mam troche wolnego, wiec moge .
KolegoPitek czekam na wyzwanie
Cytat: Pelebudka w Styczeń 11, 2009, 11:57:28 PM
bardzo ciekawy pomysł. Tyle, ze jak mu tak wszyscy zaczną słać wezwania, to może zostać po prostu zawalony grami !!!
spokojnie dam radę, tylko niech się znajdą chetni
Cytat: giees w Styczeń 27, 2009, 12:49:30 AM
Dlaczego skype/email ?

Wyzywam na Warzone

Scenariusz MissionMetz możesz wybrać stronę.

Dla smaczku i motywacji dam slowo ze glowa poleci.

Pozdrawiam kolege generala :)

Sorry Generale Giees, jakbym miał wskazać najlepszego gracza z naszej ligi na Warzone - to napewno będziesz TY.
Tutaj proponuję RSF lub SSI