Turniej Panzer General 2 Online 2009

Zaczęty przez Szarik, Wrzesień 30, 2009, 11:27:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rommel

Jeden z Kolegów z Polski Oski91 wycofał się  :( cytuje emeila w całości: "wycofuje się z turnieju
Oski91" -szkoda.
Kolego Fred proszę o Twoją wypowiedź na forum.
W takim wypadku pozostaje ośmiu graczy

Szarik

Turniej rozpoczęty, pierwsza runda rozgłoszona.

Rommel

Mam dwa pytania:
1.Który z graczy zaczyna jako pierwszy atakować??
2.Jakiego pliku panzer*exe używamy?? tradycyjnego czy nowego w którym nie występują jednostki combat??

giees

1. Atakuje ten który w liście jest zaznaczony jako "Gracz 1" (to się będzie zmieniać)
2. Organizator nie wypowiedzial się na temat no_cs.exe więc na orginalnym.
Wyszukiwarka ogloszeniowa Broomer.pl. Znajdz samochod.

Szarik

Rommel

OK, to mam pytanie czy każdy z każdym gra, czy przegrany odpada?

Szarik

Cytat: Rommel w Listopad 19, 2009, 10:52:29 PM
OK, to mam pytanie czy każdy z każdym gra, czy przegrany odpada?

Każdy z każdym: 8 graczy 7 rund.

giees

Rommciu stare schematy , tak jak w 2007 , jedynymi zmianami są scenariusze i duele.

Rommel

żeby ten turniej nie poszedł śladem "Polskich dróg 2012", czy nie można podać pozostałego schematu gierek, kto z kim i w jaki scen  ;)

Sir Daban

Zerknąłem z ciekawości na stronę turnieju. On trwa czy się zakończył? Większość terminów ze strony jest "przeterminowana" :)

Rommel

Pewnie że trwa. dzisiaj właśnie ukończyłem gierke z Rezo.
Można podać dalszy schemat rozgrywek

giees

Problem jest "tylko" z graczami Fred i Althes i wg mnie wszystkie wczesniejsze gry powinny się zakończyć zwycięstwami ich przeciwników. Przynajmniej byśmy poszli dalej.

giees

Rafciu nie zrozumiałeś złośliwego pytania Dabana wg. którego ten turniej nie miał szans na to by się odbył ;)
Prawda jest taka że na 8 graczy 2 pewnie zrezygnowało.
Dla porównania PD wyglądało to o wiele gorzej - niestety ale tak bywa....

Standardowa prośba do organizatora o popchnięcie tego do przodu bo gracze z WZ miedzy soba to by rozegrali ten turniej w 2 dni... Nie wstrzymujmy ich gier nie podawaniem kolejnych par.

Rommel

Cytat: giees w Styczeń 23, 2010, 04:16:44 PM
Problem jest "tylko" z graczami Fred i Althes i wg mnie wszystkie wczesniejsze gry powinny się zakończyć zwycięstwami ich przeciwników. Przynajmniej byśmy poszli dalej.
Zgadzam się, to powinne być walkowery

Rommel

Tak powinien być podany dalszy schemat rozgrywek. Ja wprawdzie mogę trochę odstać ale napewno zabiore się do roboty i podszkole sobie te scenariusze ;D