Turniej Panzer General 2 Online 2009

Zaczęty przez Szarik, Wrzesień 30, 2009, 11:27:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sir Daban

Dlaczegóż złośliwego. Byłem ciekaw czy są problemy z graczami czy też nie. Sadziłem że jest podobnei jak z innymi turniejami ze zglosiło się ileś osób, ale kilku moze nie grać. Dlaczegóż miałbym życzyć innym turniejom czy też być złośliwy wobec innych prowadzacych? To nei leży w moich charakterze. Zauważ żewycofąłem się z grania przed rozpoczeciem PD a dokończyłem TDS i prowadzę PD pomimo problemów z obowiązkowością graczy. Byłem po prostu ciekawy czy inni mieli podobne kłopoty. 

Rommel

Najrozsądniejszym rozwiązaniem jest podanie pozostałego schematu rozgrywek, oraz przyznanie walkowerów dla pojedynków Freda i Althesa

giees

Wyszukiwarka ogloszeniowa Broomer.pl. Znajdz samochod.

Rommel

News z ostatniej chwili:
Fred się wycofał!
Althes - sprawdźmy czy jutro będzie na WZ, jak nie to walkowery.
Czekamy jednak dalej na rozpisanie pozostałych rozgrywek.

giees

Cytat: Sir Daban w Styczeń 24, 2010, 10:55:59 PM
Dlaczegóż złośliwego. ....

Ohh Sir Daban, troszke dystansu. ŻARTOWAŁEM SOBIE.

giees

Prośba do organizatora, by te mecze nie były usunięte jako niebyłe czy jakieś tam walkowery tylko uznane że przeciwnik przegrał. Usunięcie meczu (uznanie za niebyły) po pierwsze w tych rozgrywkach wprowadziłby nieład a po drugie byłby krzywdzący dla tego co chciał grać.

Rommel

Cytat: giees w Styczeń 29, 2010, 05:07:01 PM
Prośba do organizatora, by te mecze nie były usunięte jako niebyłe czy jakieś tam walkowery tylko uznane że przeciwnik przegrał. Usunięcie meczu (uznanie za niebyły) po pierwsze w tych rozgrywkach wprowadziłby nieład a po drugie byłby krzywdzący dla tego co chciał grać.
Popieram.
W dodatku w zasadach rozgrywek jest zapis, punkt 3:
"W przypadku rezygnacji z gry lub turnieju przez gracza jego przeciwnik zostaje zwycięzcą poprzez orzeczenie walkowera oraz otrzymuje punkty bonusowe tak jakby rozegrał grę do końca i w terminie."

Rommel

Niestety Althesa123 nie było dzisiaj na Warzone, szkoda czasu i energii, wszystkie gry Althesa123 powinne być zarejestrowane jako zwycięstwo jego przeciwnika, podobnie powinno być w przypadku Freda, zresztą zgodnie z punktem nr.3 cytat w powyższym poście.
Proponuję podgonić rozgrywki i rozpisać pozostałe gry!

giees

Eric sprawdzał logi i Althes nie logował sie na WZ od początku grudnia.

Rommel

Cytat: giees w Styczeń 29, 2010, 10:59:20 PM
Eric sprawdzał logi i Althes nie logował sie na WZ od początku grudnia.
To o czyms swiadczy szkoda czasu

giees

Szarik: dziękujemy za rozpiskę , ale czy da się jakoś uporządkować bądź wyjaśnić to zagmatwanie w tabeli ?
Na 1 rzut oka widać że odjęcie 2 graczy spowodowało że zagramy każdy z każdym 2 razy - w sumie dobrze.

Ale rundy z numerkami trochę się poplątały.

Szarik

Każdy z każdym gra dokładnie raz duel. Pokasowałem gry graczy, którzy nie grali. Pozostało 6 graczy.

Rommel

Szarik, ale w bagno mnie wpakowałeś ;D gram A_arracat z Tworcą tego scena :(
Nieźle się zapowiada ;D

giees

Cytat: Szarik w Styczeń 30, 2010, 06:22:53 PM
Każdy z każdym gra dokładnie raz duel. Pokasowałem gry graczy, którzy nie grali. Pozostało 6 graczy.

No chyba nie bardzo...
Rezo z A-man'em ma rozstawioną drugą grę.

Szarik

Masz rację giees - skasowałem nadmiarową grę. Dzięki za czujność.