Ciekawy prototyp w W15 OPERACJA BAGRATION v.4.0

Zaczęty przez Mario, Luty 02, 2013, 02:57:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mario

Po zakończeniu pierwszego scenariusza w kampanii W15 OPERACJA BAGRATION v.4.0,
dostałem dosyć niezwykły prototyp-  ;D okręt podwodny : M XV Class.
Sprawdzałem wielokrotnie: pojawił się on tylko jeden raz.
Zastanawiam się czy to jest błąd czy losowy przypadek? ;D
Taki prototyp w tego typu kampanii można tylko sprzedać.

Najjaśniejszy Panie, do prowadzenia wojny potrzebne są trzy rzeczy: pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze.

Gustlik

Nie, to nie jest błąd. Okręty mogą pojawiać się jako prototyopy od niedawna - gdyby ktos grał kampanię z flotą.

Aby tego uniknąć trzeba we WSZYSTKICH krajach w efilu i WSZYSTKICH kampaniach wprowadzić fronty, które podzielą
armie na siły lądowe i morskie. Niestety - nie mam czasu tego zrobić - tak od razu. Tak, że jedyne wyjście w tej chwili - to sprzedać i cieszyć się z kasy. Okręty są dość drogie.

PS - aha przypomniało mi się - można to jeszcze wyeliminować bez dłubania w efilu - a poprzez stworzenie LISTY prototypów, dostępnych po każdym scenariuszu, ale do tego też trzeba by przejrzeć wszystkie scenariusze i zrobić to dla wszystkich kampanii.
"You'll take my life but I'll take yours too
You'll fire your musket but I'll run you through
So when you're waiting for the next attack
You'd better stand there's no turning back"

EFILE, KAMPANIE:
http://opengeneral.pl/

Mario

Tak myślałem.
Kasy rzeczywiście trochę z tego jest- więc powodów do radości też ;D.
Najjaśniejszy Panie, do prowadzenia wojny potrzebne są trzy rzeczy: pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze.

Pz_IV

Takiego cudownego prototypu nie dostałem, natomiast relacja Zsamota skutecznie mnie zachęciła do zagrania i nawet przekonania się do "wyrąbywania korytarzy".

Co do prototypuów - przeglądalem ikonki w Suite dla estetycznej przyjemności i znalazlem jednostkę "Chuck Norris". W której kampanii można go dostać jako prototyp.

pozdr.
Pz_IV

Gustlik

Chucka Norrisa nie można dostać jako prototyp - to Chuck Norris może Ciebie dostać jako prototyp.... :rollin
"You'll take my life but I'll take yours too
You'll fire your musket but I'll run you through
So when you're waiting for the next attack
You'd better stand there's no turning back"

EFILE, KAMPANIE:
http://opengeneral.pl/