Skrzynka Kontaktowa

Zaczęty przez kempczol, Sierpień 10, 2006, 10:21:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szarik

Jestem na urlopie od poniedziałku (20.08) do 30 sierpnia. W tym okresie nie będę odpowiadał na emaila. Wszelkie awarie, pilne sprawy proszę zostawiać na gadu-gadu.

Depet

Witajcie ! Wróciłem z krótkich wakacji :D i od razu przepraszam że nie odpowiadałem na maile...widzę że przyszły tego stosy i mam co robić przez kilka najbliższych wieczorów - proszę więc o cierpliwość...nie zdezerterowałem !!!  ;D

Szarik

Ja również wróciłem i mam podobną sytuację jak Depet. Postaram się jak najszybciej odpowiedzieć na wasze emaile.

grisha

a ja na urlop  do 09.09 gory wiec net precz - pogoda średnia, ale dam radę
wino, kobiety i PG2

Ervin von Rommel

hej

Z braku czasu zakończyłem większość gier (zostawiłem jedną bo pozostała tam tura - dwie do końca). Przepraszam wszystkich graczy ale uznałem że nie ma co ciągnąć tego przez kolejne tygodnie. Gry z grisha, Brzeczyszczykiewicz i Czort21 zaliczyłem sobie jako porażki bo już je zacząłem, a gry z Roberto_tr (niezaczęta z niczyjej winy) i Depetem (tą akurat chciałem skączyć ale tur od Depeta się niestety nie doczekałem) jako remisy. Jeżeli ktoś czuje się pokrzywdzony to przepraszam.

POZDRAWIAM!!!

Ervin von Rommel

Roberto_tr

Jestem na urlopie od dzisiaj (21.09) do 1 października i robię wypad z miasta. W tym czasie będę bez neta więc nici z grania ...  :'(
Wszystkich moich kolegów z którymi obecnie gram informuję, że odpowiedzi na ich tury dostaną po moim powrocie.

Info do Szarika i Depeta: przeciwnicy z Reprezentacji (Stealth Leopard), Panzerligi (Infernalex), Spanish Civil War (Luigi) i Turnieju Online (Rommel i BanDaj) zostali poinformowani.

Franek Dolas

hej,

z uwagi na pewne problemy techniczno-organizacyjne nie bede mogl grac przez okolo 2 miesiace...przepraszam wszystkich, ktorzy czekaja na tury ode mnie...:( Postaram sie skonczyc tylko gre z Rommlem, bo tam to juz za dlugo nie pociagne chyba...W szczegolnosci przepraszam Depeta za nie rozpoczecie gry w OffensManover :/ Staralem sie zeby cos ruszylo, ale nie dam rady:(

pozdrawiam
Franek

Depet

Bardzo przepraszam za brak odpowiedzi ale aktualnie mam żałobę w rodzinie i do czwartku mnie nie będzie. Wszelkie ważne sprawy proszę kierować do Szarika. :(

Roberto_tr

Przepraszam wszystkich kolegów, z którymi aktualnie gram lub mam zagrać Online.
Z przyczyn niezależnych ode mnie, nie mogę grać przez kilka najbliższych dni.

Jeśli znajdę chwilkę dla siebie to postaram sie pojawić na warzone i rozegrać gry turniejowe.

Depet

Znikam na czas nieokreślony - doszły mi praktyki a więc teraz prócz nauki jest jeszcze praca...Wszystkie gry ligowe (prócz tych nieszczęsnych maratonów w Magnuszew) postaram sie dokończyć. Jeśli chodzi o zlot to na dzisiaj mogę powiedzieć że nie dam rady ale postaram się wpaść choćby na 1 dzień - 8 podejmę decyzję (może stanie sie cud i będę miał sobotę wolną).

Aha wszelkie ważne sprawy do Szarika, do mnie tylko ze sprawdzeniem tury. Nie ma mnie na skypie ani na GG - no chyba że wytrzymacie do północy - dopiero wtedy mam trochę czasu.

lejsik

Witam generałów  :) Wreszcie mam po roku przerwy stały dostęp do internetu i znowu moge wykopać topór wojenny. Są jacyś chetni do gry ze mną ....  ;D Coprawda wielu zwycięstw nie odniosłem ale tanio skóry nie sprzedam , a pozatym naprawde przegrać tonie podjąć walki ...

Pozdro dla wszystkich.

Depet

Cytat: lejsik w Listopad 08, 2007, 01:18:57 PM
Witam generałów  :) Wreszcie mam po roku przerwy stały dostęp do internetu i znowu moge wykopać topór wojenny. Są jacyś chetni do gry ze mną ....  ;D Coprawda wielu zwycięstw nie odniosłem ale tanio skóry nie sprzedam , a pozatym naprawde przegrać tonie podjąć walki ...

Pozdro dla wszystkich.

Hehe Lejsik Ty nadal żyjesz !! :) A już myślałem ze nas opuściłeś na dobre...ja niestety mam już kilka gier i niestety nie chcę się angażować w kolejną z powodu braku czasu ale z pewnoscią znajdziesz na stronie sporo wolnych graczy !

Revolutionary_pilot

No, to jest przednie.. Ludzie sa chetbni do gry. Duzy plus tego calego PG2 klimatu..

Rey

Cytat: Revolutionary_pilot w Listopad 10, 2007, 04:53:30 PM
No, to jest przednie.. Ludzie sa chetbni do gry. Duzy plus tego calego PG2 klimatu..

Taa ludzie są chetni ale czasem checi jest więcej aniżeli dostępnego czasu :D

Kris_13

Witam
Przed chwilą padł mi mój notebook we Francji. Korzystając z kompa kolegi informuję, że nie wiem kiedy będę mógł podjąć rozpoczęte gry. W drodze jest do mnie komputer stacjonarny ale straciłem całą historię swoich gier i wszystkie kontakty. Mam nadzieję, że w weckend się z tym uporam