Skrzynka Kontaktowa

Zaczęty przez kempczol, Sierpień 10, 2006, 10:21:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

STR

witam

Jestem w dalszym ciágu bez internetu. Problemy lokalowe :/
Szarik zdejmij mnie ze wszystkich Reprezentacyjnych walk. Na ta chwile nie wiem kiedy bede mogl podjac walki z przeciwnikami. Jak wroci wszystko do normy odezew sie.

pozdrawiam
STR - PL

Rommel

Kto jest chętny na paryjkę w panzera przez skaypa??
Chetnie z kims bym powalczył.
Rommel
erwinrommel_pl tak mnie znajdziesz na skaypie po 21

hubertok

witam chętnie zagrałbym w zitadelle rosjanami aby na początek nie przegrać szybko ;) ustawienie 100:100

mogę dziś po 20

mój GG 7890863

Depet

Cytat: hubertok w Grudzień 02, 2007, 04:43:46 PM
witam chętnie zagrałbym w zitadelle rosjanami aby na początek nie przegrać szybko ;) ustawienie 100:100

Witaj na forum i w lidze !

To zapewne TY pisałeś do mnie na GG - niestety tym razem nie mam już czasu żeby zagrać (wpierw muszę skończyć gry które mam na tapecie) ale gorąco polecam opcje na stronie Wyzwanie >> http://ssi.gildiageneralow.pl/challenge.php - wyślij info szczególnie do Krisa, Janusa i pepe1941 ! :)

hubertok

wezwałem waszmościów ale mam dużą ochotę zagrać DZISIAJ! Niestety wątpię czy akurat dziś odpowiedzą...
Może jednak szanowny moderator się skusi - szybko wklepę niemiaszków w ziemię i po krzyku ;)

Depet

Cytat: hubertok w Grudzień 02, 2007, 06:59:44 PMMoże jednak szanowny moderator się skusi - szybko wklepę niemiaszków w ziemię i po krzyku ;)

Ja bym się bardzo skusił gdyby nie moje kłopoty z czasem :( a co do samej gry przez skype - proponuje przejrzeć strony osobiste graczy aktywnych (najlepiej zacząć od tych co znajdują się w tabeli ligowej) - tam masz podane wszelkie możliwe namiary na gg, skype wraz z systemem pokazującym status - jeśli ktoś jest dostępny możesz w 5 minut zagadać i umówić się na szybką grę. Jeśli natomiast interesuje Cię gra online to sprawa jest jeszcze łatwiejsza - wchodź na WARZONE i masz masę graczy do natychmiastowej gry !  ;D

hubertok

nie za bardzo rozumiem tę grę przez skype. To tak samo jak PbEM ale save jest wysyłany przez komunikator?

Depet

Cytat: hubertok w Grudzień 03, 2007, 12:24:20 PM
nie za bardzo rozumiem tę grę przez skype. To tak samo jak PbEM ale save jest wysyłany przez komunikator?

Dokładnie - gra jest dynamiczna bo w czasie kiedy Ty rozgrywasz ture Niemcami...przeciwnik rozgrywa Rosjanami drugą...a później zmiana...praktycznie non stop gra którą w każdej chwili można przerwać i wrócić do niej później...no i można pogadać :).

On-Line z kolei jest najprostsza - żadnych tur w formie plików tylko bezpośrednia gra.

VonLitwin

Hej Hubertok ja mogę z tobą zagrać z chęcią pogonie tych czerwonych oberwanców  ;) w domku jestem po 20 jakby co szukaj mnie na skypie "Vonlitwin"

hubertok

witam - z tym, ze mogą być problemy bo ja gram po raz pierwszy PbEM wczesniej tylko przez hamachi. To bedzie pierwsza gra PG2 po sieci - więc nastaw się na tłumaczenie ;)

Nie mam skype ale postaram się zainstalować. ZRób turę i wyslij mi najlepiej na maila hubertok@interia.pl . Chyba najrozsadniejszy prestiż to 100:100 ale nie mam pewności.

Jak rozumiem nie ma reloadów ani cancel.

Cieszę się, że ktoś się odezwał. Stare wilczki jakieś takie spanikowane i nie chcą grać... nieładnie  :P. Ja wiem, ze to wstyd przegrać z nowicjuszem ale generał powinien być bezwstydny ;)

mój GG jest w profilu (dom) do 15 uzywam GG w pracy o innym numerze.

hubertok

hmm... nie mogę na skype wyszukać takiego uzytkownika....
Zagramy najwyżej pzrez pliki majlowe a zamiast pogadać to sobie popiszemy przez GG ;)

kempczol

Cytat: hubertok w Grudzień 03, 2007, 02:35:19 PM
witam - z tym, ze mogą być problemy bo ja gram po raz pierwszy PbEM wczesniej tylko przez hamachi. To bedzie pierwsza gra PG2 po sieci - więc nastaw się na tłumaczenie ;)

Nie mam skype ale postaram się zainstalować. ZRób turę i wyslij mi najlepiej na maila hubertok@interia.pl . Chyba najrozsadniejszy prestiż to 100:100 ale nie mam pewności.

Jak rozumiem nie ma reloadów ani cancel.

Cieszę się, że ktoś się odezwał. Stare wilczki jakieś takie spanikowane i nie chcą grać... nieładnie  :P. Ja wiem, ze to wstyd przegrać z nowicjuszem ale generał powinien być bezwstydny ;)

mój GG jest w profilu (dom) do 15 uzywam GG w pracy o innym numerze.

Nie przeginaj !
Wysłałem wyzwanie !
Czekam na odpowiedź !
Historia nie jest miejscem dobroczynnych gestów, lecz bezlitosnej rywalizacji.

hubertok

a gdzie te wyzwania widać? Jak wysyłać wiem ale jak odbierać ni cholery :(

Ervin von Rommel

Cytat: hubertok w Grudzień 04, 2007, 10:14:34 PM
a gdzie te wyzwania widać? Jak wysyłać wiem ale jak odbierać ni cholery :(

hej

normalnie dostajesz je na maila (tego którego podałeś przy rejestracji na stronie).

POZDRAWIAM!!!

Ervin von Rommel

lejsik

Witam
Ja jakiś czas temu zgłosiłem cheć do gry w dowolny sposub w dowlnmscnrjuszu bo po roku przerwy BRAKUJEMI OGRANIA  i aż sie pale do gry , a tu nikt sięnie odezwał ????
Może ktos chce jednak ze mną zagrać ( i latwo wygrać bo bbbbbaaaardzo dawno przez meila skypa czy w inny sposób nie grałem ???????).