Skrzynka Kontaktowa

Zaczęty przez kempczol, Sierpień 10, 2006, 10:21:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kempczol

Witam.
Mam nadzieję, że lista graczy z ligi pokrywa się ilościowo z forum.
PROSZĘ !
Osoby z którymi mam zagrać w najbliższym czasie, obiecałem że po chorobie to zrobię, prosze o kontakt na gg nr: 7528910 lub skype: Piotr Kempczyński.
Musiałem dokończyć remoncik, dzieciaki wracają z wakacji-muszę po nie pojechać.
Na klęczkach rozegrałem ostatnią partyjkę w MP. I nie pomogły modlitwy przegrałem.   :'(
Straciłem też w część poczty ze skrzynki  >:( a jak by było mało wcieło mi notatki z ligi i nie jestem pewien z iloma graczami miałem zagrać w lidze. Wyzwania potwierdziłem.
Jeżeli chodzi o najnowszy turniej to postaram się go szybko rozegrać, tylko Lejsika muszę dorwać.
Będe dostepny w necie do jutra rana. Wracam w poniedziałek wieczorem, najpóźniej.
Proszę o wyrozumiałość i pomoc.
Historia nie jest miejscem dobroczynnych gestów, lecz bezlitosnej rywalizacji.

Depet

Dopisek moderatora: O bardzo dobry pomysł kepczol na taki wątek !!! Niech kazdy kto planuje wziąć urlop a uważa za potrzebe żeby poinformować o tym swoich przeciwników - zamieszcze posty w TYM wątku. Według zapowiedzi Szarika nie długo zostanie uruchomiona opcja zgłaszania urlopu na osobistej stronie - z tym dniem usune te wiadomości.
[/b]
Ja ze swej strony informuje wszystkich z którymi gram gry ligowe i turniejowe że do 18 sierpnia mam wakacje, a później ostry zapiernicz na sesje poprawkową...więc tury po tym terminie będą szły rzadko - z relacjami się też nie wyrobie...będa dopiero po długim weekendzie. Z góry przepraszam za taki stan rzeczy.

Depet

Znikam teraz z ligi na dłuuuuuuższy czas - myślę że powrócę do gry najwcześniej w sierpniu-wrześniu...to samo tyczy się mojej aktywności...nie będzie mnie wtedy na skypie, gg kontakt tylko przez maila. Na forum będę wpadał znacznie rzadziej - 1 na 2-3 dni.

Gry ligowe które mam dokończę, gra w MP z Janusem mam umówioną na czwartek, w czerwcu wpadnę na chwile i upload-uje nowa wersję ligową...i tyle. Powodów tego stanu rzeczy jest wiele i co ciekawe sesja tym razem NIE jest na 1. miejscu. Niestety 2 miesiące wytężonej pracy dla ligi spowodowały małe spięcia na innym froncie :) za które będę teraz pewnie musiał zapłacić PODWÓJNIE (czyli 4 miesiące :) ).
Do zobaczenia więc wszystkim generałom we wrześniu !!!!

STR

STR - PL

Franek Dolas

Cytat: Depet w Maj 28, 2007, 10:29:06 PM
...Do zobaczenia więc wszystkim generałom we wrześniu !!!!
heh, dopiero zauwazylem, dlatego Cie niedawno wyzwalem ( nie mylic z wyzywalem) ...

za to ja powracam (pomalu bo nie mam neta w domu a w pracy poczta zablokowana) ale jak ktos chce otrzymywac tury co 3 dni to zapraszam...
UWAGA!Zmienilem maila na stronie osobistej, ta poczta mi dziala w robocie, wiec bede w kontakcie ale nie moge tam zgrywac zalacznikow (wiec ukloni mi sie kawiarenka:))
pozdrawiam
Brzeczyszczykiwicz

Janus

od 22 06 do 14 07 2007 nie ma nie przy kompie .
jestem na urlopie niedokończone gry rozegram zaraz po powrocie.
pozdrawiam GJ.

grisha

a ja do 9.07 jestem nad morzem wiec tez koputer "poszoł won!" - odpowiem na maile po powrocie
wino, kobiety i PG2

kempczol

Nie ma mnie do końca listopada.
Poddałem gry by nie robić problemów, tylko grę z Krisem13 zaliczyłem jako remisową, gdyż od lutego jej nie możemy dokończyć.
Miłych wakacji i udanych kampanii.
Pozdrawiam.
Historia nie jest miejscem dobroczynnych gestów, lecz bezlitosnej rywalizacji.

Bayerlein

Przepraszam wszystkich z którymi gram za opóźnienie - rozpoczeły się wakacje i miałem problem z dzieciakami. W weekend lądują u fachowej opieki (czytaj babcia) a ja w pon. wracam do gier.
pozdr.

Franek Dolas

Cytat: Bayerlein w Lipiec 06, 2007, 01:43:07 PM
Przepraszam wszystkich z którymi gram za opóźnienie - rozpoczeły się wakacje i miałem problem z dzieciakami. W weekend lądują u fachowej opieki (czytaj babcia) a ja w pon. wracam do gier.
pozdr.
hehe, mow, ze Ci komputer podsiadly, ze sie dorwac nie mogles az biedne dzieci co babci trzeba bedzie wywiezc :D

Bayerlein

Oprocz stacjonarki mam jeszcze laptopa więc to nie jest problem ;-) Gorzej że jak maluchy rozpełzną się po domu to nie masz chwili spokoju...albo ujeżdzają psa, albo sprawdzają co jest na stychu. Babcia jest więc czasem niezbędna :)

Franek Dolas

Cytat: Gustlik w Lipiec 10, 2007, 03:53:28 PM
On jest dołączony do zipa z plikiem DAT - jeśli ściągałeś  w maju najnowszy to powinieneś mieć - jak nie masz to gorzej, bo ściągać całego zipa z DAT'em - dla jednego pliczku tekstowego, to koszmar.

Jak co, to mogę Ci wysłać mój

Depet, looknij na PW (a potem mozna moj post usunac...:) )

Depet

Poszło...co do forum to muszę jeszcze sprawdzić bo akurat na tym się znam  :P

gisele_vasqez

Witam!
jestem tu nowy. jeśli ktoś ma ochote zagrać PBEM to piszcie do mnie na maila---->loveboxxx@wp.pl
Z chęcią zagram Arhnem albo jakiś oryginalny scenariusz, bo dopiero zapoznaje się z mapami.

STR

Witam

A granie przez skype ?? Kolega zamierze grac tę metodą ??
Polecamy :) Większośc z nas preferuje granie pzrez skype.

pozdrawiam
STR - PL