Year End 2008

Zaczęty przez Szarik, Luty 05, 2009, 12:15:53 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy jesteś za tam aby w turnieju były grane gry typu single, według zasad określonych w regulaminie?

Tak (single, wyżej rozstawiony wbybiera scenariusz).
4 (40%)
Nie. Jestem za powrotem do starych zasad (duel, wyżej rozstawiony wybiera scenariusz).
2 (20%)
Jestem za taym aby niżej rozstawiony podawał 3 scenariusze do wyboru i aby był grany duel.
4 (40%)

Głosów w sumie: 7

Głosowanie skończone: Luty 22, 2009, 11:08:03 PM

Szarik

Cytat: giees w Marzec 05, 2009, 08:30:22 PM
Ps. Szarik , jezeli bedzie sytuacja ze w ciagu najblizszych 4  dni bede musial zaczac nastepny scen to chyba bede musial wpuscic  kogos na moje miejsce bo mam taki nawal pracy ze nie wyrobie. Jezeli bylaby taka sytuacja to chcialbym (jesli to mozliwe) zeby moj Ciechanowy przeciwnik gral za mnie.
Ćwierćfinał w ciągu 4 najbliższych dni ci nie grozi.

Szarik

Kolejnym generałem, który awansował do ćwierćfinału jest Lejsik, który pokonał kempczola (scenariusz Sedan222).
W ćwierćfinale Lejsik zmierzy się PanzerLehrem, który będzie wybierał scenariusz (PanzerLehr ma wyższe rozstawienie i poziom gry równy Lejsikowi).

Szarik

Do ćwierćfinału awans uzyskali feldfebel Szulc (przeciwnik Fred musiał wyjechać i poddał się) oraz Foit (pokonał apacza po ciężkich bojach).
Aktualnie trwa tylko jedna walka pierwszej rundy i mam nadzieję, że zakończy się ona w ten weekend (planowe zakończenie pierwszej rundy jest w niedzielę).
Dwie nowe pary ćwierćfinałowe rozpoczynają dzisiaj grę:
Rommel vs feldfebel Szulc (w poprzednim YE grali w finale)
giees vs Foit

Szarik

Rozpoczął się ostatni ćwierćfinał:  Janus vs Cpt.Pablo
Cpt.Pablo pokonał w pierwszej rundzie pepe.

Szarik

Ruszył pierwszy półfinał do którego awansowali Panzerlehr oraz Janus.

Rommel

YES! YES! YES!  :box Pokonałem Gieesa w Maltę po zaciekłym pojedynku.  :welcome Witaj Janus w finale ;D

Rommel

Turniej się zakończył, proponuję jednak rozpocząć dyskusję jak ma wyglądać on w następnym sezonie. Uważam że powinniśmy wrócić do starych reguł jakie obowiązywały rok temu, zasady były proste i nie było żadnych zgrzytów.
Zachęcam pozostałych graczy do wypowiedzi na forum.
dziękuje