Reprezentacja The General`s Guild

Zaczęty przez Szarik, Lipiec 05, 2006, 12:51:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Depet

Cytat: STRPanowie co poniektórzy z was juz wiedzą ze mam lekki przesyt PG2. Czasami tak jest, kto miał ten wie a kto nie miał ten jeszcze tego doswiadczy. Nie zmienia to jednak jednak pewnych rzeczy. Tak więc jesli byście mnie potrzebowali zagłaszam sie, tzn traktujcie mnie jako rezerwę

Witam STR - myślałem że juz całkowicie sie przerzuciłeś na Close COmbat - miło Cie znów widzieć....jak widzisz wyżej jest nawet kilku kandydatów na jedno miejsce :) ....to zależy od tego ilu rezerwowych należy będzie wystawić....ale tym wszystkim zajmują sie Steel, Kris i Szarik.

Cytat: steelfox w Listopad 22, 2006, 12:39:45 AM
Dobre wiadomości, nastąpił przełom są już przeprosiny dla wszystkich, mam nadzieję że za chwilę także dla Szarika. Droga do turnieju zaczyna się przejaśniać :)

Steel nazywasz przeprosinami Maxmanna to co dostałem od Ciebie na maila...no cóż - ja to mogę jednynie nazwac odwracanie kota ogonem tym bardziej że poprzedni mail do Ciebie był typowo agresyeny jak na tego gracza - widać zależyy mu na grze i jako doskonału mówca chce "przeprosić" a jednocześnie "nie-przeprosić". Po pierwsze - to nie sa przeprosiny tylko cos takiego: "I want to apologize to every member of GG that I might possible hurt , but Szarik. I have no reason to do that." - to chyba jakis żart. ON CHCE przeprsoić każdego gracza GG prócz Szarika - to jakis żart chyba to On stawia nam warunki ? Ja nie licze że On mnie przepriosi bo ze mną zatargu nie miał - ma przeprosić (dosłownie) Szarika i Krisa_13 - nie pisać że Szarik go zdradził bo to jest dla nmnie jedną wilką bzdurą tylko napisać "Źle postąpiłem sorry Szarik/Kris...przepraszam za moje słownictwo i afere jaką wszcząłem" - to byłyby przeprosiny....Dla mnie to jest absurd że Ty musisz z nim pertraktować o przeprosiny dla Szarika......Współczuje.

marder

zgadzam się z Depetem,
maksio ma wyjątkowo sztywny kark i chamskie słownictwo - poznałem je.
pozdrawiam
marder

steelfox

Witam,
skoro na mnie jest ustalenie zespołu do turnieju oto powody dla których kierowałem się wyborem.
Po pierwsze za każdym razem do reprezentacji powinni wchodzić aktywni i w formie (czyli z treningiem) gracze z ligi zatem pierwsza 5-ka tabeli ligowej. Sądzę, że to powinno promować aktywność w lidze (lista ta zostanie zamknięta na koniec listopada). Drugą grupę stanowią gracze, którzy wypracowali sobie pozycję w MP, czyli ścisły top 4 uczestników gier półfinałowych.Mamy zatem skład:
cz 1
------------------------------------
1   Grisha   
2   Steelfox   
3   Janus    gracze mający szanse wejśc do piątki (Swiesiek) wg mojej oceny   
4   Yazz   gracze mający szanse wejśc do piątki ( Mietek) wg mojej oceny   
5   Krzemyk      gracze mający szanse wejśc do piątki (yazz) wg mojej oceny   
(lista powyższa może dzięki aktywności innych graczy ulec zmianie, zależnie od wyników dalszych gier)
cz 2
----------------------------------
6      Marder
7      Kris_13
8      Depet
zostają dwa miejsca z dziką kartą, z których mogą skorzystać
cz 3
--------------------------------------
9     Rommel zastępcą przy braku potwierdzenia bedzie (Saygon)
10   STR

Czekam na potwierdzenie od wskazanych osób chęci udziału i gotowości do walki

Proszę śledzić ten post ponieważ skład będzie aktualizowany wraz z wynikami w tabeli ligowej

marder

On the battle station!
marder

grisha

zawsze, wszędzie i z każdym...
do ostatniego naboju

no chyba, że Ela zabroni hehe
wino, kobiety i PG2

Janus

ja chetnie podejme sie obrony honoru naszej ligi. polecam Ratiga to naprawdę gracz z pierwszej ligi.

steelfox

Do pojedynku z nami zgłosili się jak dotychczas:
Avenger
Pinkely
Alsenor
Kanone ?
czekają jeszcze na pozostałą szóstkę

Depet

Cytat: steelfox w Listopad 26, 2006, 08:25:39 PM
Do pojedynku z nami zgłosili się jak dotychczas:
Avenger
Pinkely
Alsenor
Maxman ?
czekają jeszcze na pozostałą szóstkę

Która raczej sie nie znajdzie.....Steel mam takie pytanie czy jeśli TBG nie wyrobi sie ze zgłoszeniem 10 graczy powiedzmy do 25 grudnia to czy isnieje alternatywa żeby zagrac z FFWC bądź co by było bardziej atrakcyjne z Rayydersami ?

steelfox

Na razie nie podejmowałem takiego wątku, ale można wyzwać raidersów tak czy siak, chyba nie stchórzą?

Depet

Cytat: steelfox w Listopad 26, 2006, 08:32:34 PM
Na razie nie podejmowałem takiego wątku, ale można wyzwać raidersów tak czy siak, chyba nie stchórzą?

No własnie Steel....ja nie chce sie już w nic podobnego anagażowac bo tylko bym Ci przeszkadzał ale prawie na 100 % jestem pewnien że TBG nie znajdzie 10 graczy.....  ::) dlatego dobrym (tak mysle) pomysłem byłby mail do Raya z zapyatniem czy w sytuacji gdy do terminu 25 grudnia TBG nie znajdzie tylu graczy Oni nie zgodziliby sie grać....Rayyders lepiej prosperuje i 10 graczy znajdzie.....

steelfox

Zdążymy,
dajmy im szansę, dwa dni temu nie mieli żadnego gracza, a dzisiaj już czterech, więc nie skreślajmy ich tak szybko:)

STR

cześć

Porzuciłes, hmm porzucić to mozna prace albo brzydką dziewczynę  8)
PG2 nie porzuciłem. Grywa tylko w dwie gry, gry starategiczne, jest nią PG2 i Close Combat. Czasami jedną uzywam częsciej od drugiej. A najlepsze jest to ze jak zajmuje sie PG2 to wypominają mi ze nie gram w CC i na odwrót, jak widac.

Potwierdzam chęc grania jesli przyjdzie powołanie.

pozdrawiam
STR - PL

Depet

Cytat: STR w Listopad 26, 2006, 11:03:36 PM
cześć

Porzuciłes, hmm porzucić to mozna prace albo brzydką dziewczynę  8)

Ale ja napisałem PRZERZUCIŁEŚ.....znaczenie podobne a jednak nie to samo....bądź co bądź wygląda na to że masz pewne miejsce w pierwszym składzie i ciesze sie bardzo że o nas nie zapomniałeś i włączysz sie do gry.

STR

cześć

hahaha zgadza sie, cóż nie mam nic na swoją obronę ;-)
Tak czy siak nic nie porzuciłem, no moze czesciej gram w CC ale to nie znaczy ze sie przerzuciłem.
Pozatym nie ma nic pewnego na tym swiecie, musze popracowac nad utzymaniem sie.

pozdrawiam   
STR - PL

Depet

Steel wiadomo cos nowego na temat naszej gry międzyklubowej z TBG ? Bo 1 stycznia tuz tuż.....  ;D Z tego co widze to TBG zebrało juz 10 graczy i to nie byle jakich - poniżej parawdopodobny skład:

Corporal Steiner,
ronin,
Avenger,
Pinkley,
Maxmann,
Oblivion,
facongrande,
Raspootin,
Hoth,
wittman1ss

Oki strukture powoływania skłądu już znamy....kto jednak zajmie się z doborem par ? Steel Ty sie kontaktujesz jakoś z ich laddermasterem ?