Turniej Drugiej Szansy (PG2)

Zaczęty przez Szarik, Czerwiec 25, 2009, 09:46:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szarik

Cytat: Roberto_tr w Czerwiec 26, 2009, 01:16:47 PM
Mała prośba, umieście link do turnieju (zapisów) w bardziej widocznym miejscu na stronce ligowej.

Zrobione.

Szarik

Odnośnie ostatnich wypowiedzi Rommla:

Regulamin turnieju nie był zmieniany od momentu publikacji. Nieprawdą jest, że coś było zmieniane pod wpływem jakiegokolwiek gracza.

Koordynator czy organizator, te słowa rzeczywiście były błędnie użyte w regulaminie. Aby była jasność ja jestem organizatorem a Sir Daban koordynatorem. To zostanie poprawione.

Tego turnieju nie byłoby gdyby nie Sir Daban. Praca którą on wykonuje na rzecz tego turnieju jest duża i jest sporym dla mnie odciążeniem w porównaniu z sytuacją gdybym ja wszystko robił od początku do końca.
Nie widzę tutaj żadnej kolizji między obowiązkami koordynatora a graniem. Rola Sir Dabana jest tutaj czysto pomocnicza, ostateczne decyzje podejmuje organizator.
Dyskusję na temat czy koordynator może grać w turnieju uważam za zamkniętą.

Zostało utworzone na potrzeby tego turnieju specjalne konto mailowe:
tds@gildiageneralow.pl
Tam proszę wysyłać propozycje scenariuszy oraz wszelkie emaile dotyczące turnieju. Pocztę na tym koncie będę sprawdzał ja oraz Sir Daban (nie będzie usuwana z serwera).

Rommel

Cytat: Sir Daban w Czerwiec 27, 2009, 09:46:03 AM
Jeśli się okaże że moje uczestwictwo spowoduje że kilku graczy nie zdecyduje się grac to zrezygnuję z uczestnictwa i prowadzenia turnieju (bo gdybym przez kogoś musiał zrezygnować, a był podstępną bestią to tym bardziej bym się mścił).
Udział w turnieju jest dobrowolny i przystąpi do niego każdy kto wyrazi chęć i zgodę.

Mam pytanie:
Czy jest obowiążek wysyłania pierwszej tury i sev-ów z całej gry?
jeżeli tak, to do kogo?

giees

Rafał , nie ma ale ślij na piotr.bydlowski@bydlowski.pl  :D
Wyszukiwarka ogloszeniowa Broomer.pl. Znajdz samochod.

Rommel

Cytat: giees w Czerwiec 28, 2009, 07:49:19 PM
Rafał , nie ma ale ślij na piotr.bydlowski@bydlowski.pl  :D
jeżeli do Ciebie Piotrze to nie ma problemu ;D
jednak chciałbym żeby na moje pytanie odpowiedzieli organizatorzy :huh?

Sir Daban

Nie ustalałem tego z Szarikiem, więc musi się on wypowiedzieć jak chciałby aby było. Jeżeli boisz się że będę widział Twoje pliki to może spakowane zabezpieczysz hasłem - wówczas wszystko będzie na jednej poczcie, a na żądanie Szarika (w razie potrzeby) udostępnisz mu hasło. 
Zastanawia mnie tylko dlaczego ciągle szukasz dziury w całym? Masz coś do mnie? Uważasz że pomagam w organizacji turnieju aby Cię oszukać, wykraść umiejętności, podstępnie pokonać, rzucić klątwę?

Rommel

Cytat: Sir Daban w Czerwiec 28, 2009, 11:01:43 PM
Zastanawia mnie tylko dlaczego ciągle szukasz dziury w całym?
Ponieważ, nie ma żadnego zapisu o tym w regulaminie, więc zanim przystąpię chcę znać odpowiedzi na nurtujące pytania.
Cytat: Sir Daban w Czerwiec 28, 2009, 11:01:43 PM
Uważasz że pomagam w organizacji turnieju aby Cię oszukać, wykraść umiejętności, podstępnie pokonać, rzucić klątwę?
Nie o to akurat się nie boję.

Uważam że pomysł z tym turniejem i forma rozgrywek jest bardzo ciekawa i chwała Ci za to że wymyśliłeś ten turniej.

Więc czekam(czekamy) na wypowiedź Szarika na moje pytanie.

Szarik

Cytat: Rommel w Czerwiec 28, 2009, 09:11:46 AM
Mam pytanie:
Czy jest obowiążek wysyłania pierwszej tury i sev-ów z całej gry?
jeżeli tak, to do kogo?

Myślę, że punkt o przesłaniu tur można spokojnie dopisać., tak jak było to w poprzednich turniejach.
Pytanie czy specjalnie organizować wysłanie pierwszej tury tzn. abym po otrzymaniu pierwszych tur od obu graczy dopiero je rozsyłał?

giees

Pozwole sobie zapytac... Gralem chyba w 3 turniejach i jeszcze nigdy nie podeslalem tur (ani moj przeciwnik, co do kolegi dabana nie jestem pewien) .  Przyznam ze nie wysylam bo albo pogubie przed koncem gry albo jedne tury ida skype inne mail i generalnie ostatnie o czym mysle to archiwizowac dziesiatki plikow (a kolega Szarik na tyle wyrozumialy zeby nie robic problemow tam gdzie ich nie ma) .... Cos sie zmienilo od tego czasu ?

Koledzy mocno o tym debatuja wiec musze sie zastanowic czy nie zostane rozstrzelany jak znowu w sposob olewajacy (oczywiscie z gory za to przepraszam)  podejde do tematu.

giees

Cytat: Rommel w Czerwiec 28, 2009, 10:50:29 PM
jeżeli do Ciebie Piotrze to nie ma problemu ;D
Nie dzwonisz , nie piszesz ostatnio to chociaz jakies tury podeslij , hahahha.  ;D

Sir Daban

Rommel

Cytat: giees w Czerwiec 28, 2009, 11:45:11 PM
Nie dzwonisz , nie piszesz ostatnio to chociaz jakies tury podeslij , hahahha.  ;D
Na Warzone i Mission Metz musisz poczekać   :box ponieważ będe grał niemcami i znam wynik na 99%
A na RSFie możemy coś pyknąć przez skaypa, ale szczególy ustalmy przez emeila lub telefonicznie.
Cytat: Szarik w Czerwiec 28, 2009, 11:31:37 PM
Myślę, że punkt o przesłaniu tur można spokojnie dopisać., tak jak było to w poprzednich turniejach.
Pytanie czy specjalnie organizować wysłanie pierwszej tury tzn. abym po otrzymaniu pierwszych tur od obu graczy dopiero je rozsyłał?
Proszę w takim układzie o wyjaśnienie
Cytat: Szarik w Czerwiec 27, 2009, 11:14:42 PM
Zostało utworzone na potrzeby tego turnieju specjalne konto mailowe:
tds@gildiageneralow.pl
Tam proszę wysyłać propozycje scenariuszy oraz wszelkie emaile dotyczące turnieju.
czy na ten adres będziemy wysyłać tury, czy służy do wyboru scenariuszy?
Ponieważ nie łapię tego  ;D
Proszę o odpowiedź.

Rommel

Cytat: giees w Czerwiec 28, 2009, 11:42:44 PM
Pozwole sobie zapytac... Gralem chyba w 3 turniejach i jeszcze nigdy nie podeslalem tur (ani moj przeciwnik, co do kolegi dabana nie jestem pewien) .  Przyznam ze nie wysylam bo albo pogubie przed koncem gry albo jedne tury ida skype inne mail i generalnie ostatnie o czym mysle to archiwizowac dziesiatki plikow (a kolega Szarik na tyle wyrozumialy zeby nie robic problemow tam gdzie ich nie ma) .... Cos sie zmienilo od tego czasu ?
Nie martw się Giees ja tego też nie robię, nie wysyłam tur z powodu lenistwa, ale wiem że niektórzsy wysyłają by zdobyć dodatkowe punkty bonusowe
Cytat: giees w Czerwiec 28, 2009, 11:42:44 PM
Koledzy mocno o tym debatuja wiec musze sie zastanowic czy nie zostane rozstrzelany jak znowu w sposob olewajacy (oczywiscie z gory za to przepraszam)  podejde do tematu.
Nie zostaniesz roztrzelany, każdy głos się liczy, ponieważ tylko Rommel ma problemy  ;D ;D ;D

giees

Cytat: Rommel w Czerwiec 29, 2009, 12:32:30 AM
Na Warzone i Mission Metz musisz poczekać   :box ponieważ będe grał niemcami i znam wynik na 99%
A na RSFie możemy coś pyknąć przez skaypa, ale szczególy ustalmy przez emeila lub telefonicznie.
Nie no ja nawet nie pilem do naszej gry na wz. Tak sobie zazartowalem :)
Zadzwonie pod koniec tyg to pogadamy...

giees