zlot graczy - listopad 2007

Zaczęty przez Szarik, Lipiec 23, 2007, 11:47:32 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szarik

Takie email rozesłałem do graczy, którzy się juz zapisali na zlot:
Zaplanowany termin zlotu jest już blisko (12-14 październik).  Otrzymałem informację, że termin nie pasuje kilku osobom, które chciałyby
przyjechać. Dlatego chciałbym w pierwszej kolejności zapytać generałów, którzy potwierdzili przybycie: czy zgadzają się na przesunięcie
zlotu na termin listopadowy (tak jak to było rok temu)?
W rachubę wchodzą tylko dwie możliwości nowego terminu:16-18 listopad lub 23-25 listopad.
Bardzo proszę o szybką odpowiedź, a w przypadku zgody proszę napisać czy oba terminy listopadowe są dobre.

Jeszcze czekam na odpowiedź od Janusa.

Feldfebel

Jeśli przekładacie na listopad (16-18) to super! To jedyny mój wolny weekend i przyjadę. Oczywiście z gitarą, jak przystało na brygadę kulturalno - oświatową. I z zapasem eliksiru młodości.

Janus

co do mnie to juz mówiłem dopasuję się do reszty
oczywiście jesili mi praca pozwoli dlatego proszę o wcześniejszą informację o terminie.

pepe1941

Jeśli chodzi o mnie to jestem w stanie dopasowac się do reszty, natomiast jeśli chodzi o termin to opowaidam sie za 16-18 listopad. Gitary nie mam, śpwiewać też nie umiem- ale jakiś eliksir napewno sie znajdzie ;D

Rommel

Mi odpowiada 16-18 listopad, a ten drugi termin w moim przypadku raczej nie wchodzi w gre.

Szarik

Tak jak pisałem w newsletterze jakiś czas temu termin został już wybrany. Zlot odbędzie się w dniach 16-18 listopada. Ten termin jest zdecydowanie najlepszy i gwarantuje najbardziej liczne grono generałów.

pepe1941

Skoro już zostało ustalone gdzie, kiedy i za ile. ;D  To nasuwa mi sie pytanko, mianowicie do kiedy trzeba potwierdzić swój udział w zlocie- mam na myśli osoby które wcześniej nie deklarowały chęci przyjazdu a teraz chętnie by sie pojawiły. Chyba że nie ma takiej potrzeby i wszyscy zainteresowani "walą" do Torunia jak w dym.  ;)
P.S Ostatni dostaje służbę dyżurnego w nocnych godzinach   :D

Szarik

Okazuje się że koszt będzie jednak troszeczkę wyższy i wyniesie 54zł od osoby (nowy cennik za noclegi i wynajem sali + dodatkowy koszt zwiedzania). Według tego co teraz do mnie przysłał Fort sam nocleg będzie kosztował 2x18zł=36zł (pościel na miejscu).
Do tego dochodzi wynajem sali gdzie będziemy grać oraz nocne zwiedzanie fortu z pochodniami.
W ten sposób, zakładając, że będzie 20 graczy wychodzi ok 53zł na osobę (w tej cenie nie ma wyżywienia).

Możemy się też zdecydować na obiady na miejscu jeżeli będzie minimum 10 chętnych.
Koszt jednego obiadu - 15zł. Można też zamówić zupę żołnierską - grochówkę - 4zł od osoby.

Przypominam że termin zlotu to 16-18 listopada. Oficjalnie zlot rozpocząłby się w piątek o godz 17 i zakończyłby się w niedzielę o godz 17 .

Proszę tutaj już o konkretne potwierdzanie przyjazdu oraz deklaracje co do obiadów (proszę wybrać którąś z opcji):
1. bez obiadów
2. 2x obiad po 15 zł
3. 1x obiad za 15 zł, 1x grochówka za 4zł
4. 2x grochówka po 4zł

oraz deklarację co do ilości przywiezionego sprzętu (PC i laptopy).

Swoje przybycie proszę również potwierdzić przedpłatą na konto: 20zł od osoby (można też od razu wpłacić całość 53zł od osoby) do 6 listopada:
nr konta:
41 1140 2004 0000 3702 4195 7052
dane firmy:
Biuro Rachunkowe ASTOR
ul. Gagarina 132/29
87-100 TORUŃ
tytułem:
zlot graczy

pepe1941

Mały wzrost ceny i tak nie zmienia mojej decyzji:
- potwierdzam swój przyjazd  :)

Co do menu, to po zapoznaniu się z kartę deklaruje 2x obiad (czasami coś tam wrzucam na ząb ;) )

W sprawie sprzętu dostarczyć mogę:
1x laptop
1x PC
kable, listwy, router itp.
W razie gdyby ktoś nie mógł zabrać swoich zabawek, to mam możliwość dostarczenie jeszcze jednego PC

krzemyk

Pytanie do organizującego zlot: czy jest możliwość skosztowania słynnej grochówki bez uprzedniego zapisywania się na zlot? Być może będąc przez "przypadek" w pobliżu, skusi mnie chęć zbunkrowania swego laptopa w forcie a gdy to nastąpi może się okazać, że wsparcie logistyczne w postaci choćby zupy będzie dla mnie wybawieniem :)
oczywiście za opłatą...
pozdrawiam

Szarik

Cytat: krzemyk w Październik 24, 2007, 08:16:43 PM
Pytanie do organizującego zlot: czy jest możliwość skosztowania słynnej grochówki bez uprzedniego zapisywania się na zlot? Być może będąc przez "przypadek" w pobliżu, skusi mnie chęć zbunkrowania swego laptopa w forcie a gdy to nastąpi może się okazać, że wsparcie logistyczne w postaci choćby zupy będzie dla mnie wybawieniem :)
Na razie przeważa opcja obiadów. Myślę, że wszystko będzie zależało od tego kiedy dasz cynk że zjesz na miejscu. Ja się jeszcze dopytam.

lavalavabatu

pozdrawiam wszystkich.

sprawa jest taka. jade do torunia carem. jesli ktos ei ma sie jak zabrac moge zboczcyc i zachaczyc o wroclaw albo poznan.

co do sprzetu musze wiedziec czy bedizemy grat tylko w pg2 czy w cos jeszcze. od tego zalezy ilosc kompow jakie mam brac. max moge przywiesc 4 kompletne kompy. jak ktos jedzie a nie ma jak zabrac sprzetu to neich do mnie pisze zebym wiedzial ile mam brac.

teraz to szrika. Majster powiedz ile macie routerow badz swichy. moge zalatwic  jakis 8 portwo i 5 portow. do tego troche kabli. to sie dogadamy indywidualnie.

pozdro i do zobaczenia

ps. nie wyzywajcie mnie na pojedynki bo mam problem z tym kursorem i grac jest ciezko teraz.

krzemyk

pewnie w ostatniej chwili... :(
pociągnę i na kanapkach :)
salut

Janus

będziemy ja i Marder
opcja 2 obiady
co do spraw finansowych Marder ma zaliczkę wpłacić za nas obu.
mogę zabrać laptopika ale grać można na nim tylko po podłączeniu do monitora.(kłopot z ekranem jak pancera się uruchomi robi się mniejszy ;D)

giees

Bede
2 obiady
2 grochowki
(nie nie jestem lakomy) :P

Wyjezdzam z Wągrowca (60 km od poznania) wiec moge kogos zabrac z Poznania/Pily/Bydgoszczy/Gniezna (wszedzie mam +- 60km wiec moge podjechac)

Ps. trzeba wziasc nadmiar kabli , najlepiej jakis routerek bezprzewodowy no i jakies kablowe
Ps2. Czy ktos z was ma wersje PG2 do gry po lanie ? Ja kiedys takowa mialem ale.... zgubilem ;/
Wyszukiwarka ogloszeniowa Broomer.pl. Znajdz samochod.