zlot graczy - listopad 2007

Zaczęty przez Szarik, Lipiec 23, 2007, 11:47:32 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lavalavabatu

ja sie deklaruje na dwa obiadki.

nie wiem ile osob tu wchodzi i jak czesto ale narazie nie dostalem zgloszenia ze ktos potrzebuje kompa.

pozdro

Szarik

Cytat: Janus w Październik 26, 2007, 12:46:56 AM
mogę zabrać laptopika ale grać można na nim tylko po podłączeniu do monitora.(kłopot z ekranem jak pancera się uruchomi robi się mniejszy ;D)
W takim razie dostarczę monitor dla twojego laptopa.

Szarik

Cytat: giees w Październik 26, 2007, 04:04:20 AM
Ps2. Czy ktos z was ma wersje PG2 do gry po lanie ? Ja kiedys takowa mialem ale.... zgubilem ;/
Wiem, że Depetowi udało się odpalić PG2 do gry po lanie.

Janus

co do gry onlain
proponuję grę zespołową
okręgowe mistrzostwa polski  :)
możesz przygotować ze 2 sceny pod tym kontem.

giees

Cytat: Janus w Październik 26, 2007, 06:34:16 PM
co do gry onlain
proponuję grę zespołową
Ja dodatkowo moge zaproponowac przy takiej ilosci graczy jakies 2v2.
Bedzie to pewnie dla wiekszosci dobra zabawa.

Ale to wszystko zalezy od tego czy ta wersja depeta da rade. Jesli nie zawsze mozna sie wesprzec warzonem no ale do tego juz bedzie potrzebny ktos z telefonem i usluga przynajmniej gprs :)

Mysle ze przy tylu ludziach napewno cos sie wymysli.
Mozna tez zlapac net przez wifi jesli gdzies blisko nadaje.

Wyszukiwarka ogloszeniowa Broomer.pl. Znajdz samochod.

PitekWaleczny

:-) Przybędę. Mam nadzieję, ze jakoś to przeżyjecie. :-)

Zaklepuję obiady dla mnie po 15 zł czyli opcja 2.

Co do sprzętu: na dzień dzisiejszy jeden komputer z monitorem. Jak się uda mi pogodzić z laptopem i w końcu da się sformatować, to też go wezmę. Wtedy będą dwa kompy, ale o tym to jeszcze dam znać.

Edit\\  Stosowna oplate ( 53 zl ) oczywiscie dokonalem.
W tej chwili w Polsce 1.5 mln ludzi spi, 1.1 mln ludzi uprawia seks, 2.8 mln ludzi je... A Ty siedzisz i czytasz moj opis. GRATULACJE!!!!!

lavalavabatu

ps. jak ktos ma jakies problemy ze sprzetem to brat tez. ja mam pare windowsow wiec zawsze sie cos wykombinuje. pozdrawiam

Rommel

Deklaruje swój udział, właśnie dokonałem przelewu w kwocie 53zł.
Kwestia wyżywienia - prawdopodobnie 2 obiady;za namową żony ;D wprawdzie chciałbym też spróbować grochówki.
Zabieram z sobą laptopa(to jest pewne)

Szarik

Do zlotu, najważniejszego wydarzenia w naszej lidze, pozostało już tylko 9 dni.
Przypominam, że zlot będzie miał miejsce w Toruniu, w Forcie IV w dniach 16-18 listopada. Lista generałów uczestniczących w zlocie nie jest zamknięta i jeżeli jest jeszcze ktoś, kto chciałby dołączyć do grona zlotowiczów, to zapraszam i proszę o informację. Zlot obywa się w bardzo atrakcyjnym miejscu (patrz forum). Na zlocie oprócz grania odbędzie się uroczystość wręczenia nagród. Każdy z graczy, który przywiezie własny sprzęt będzie mógł uzyskać pomoc jego konfiguracji do komfortowej gry w gry ligowe. Będzie też można zakupić abonament (z DVD lub bez) w promocyjnej cenie. W programie zlotu jest również zwiedzanie Fortu. Zlot rozpoczniemy w piątek ok. godz. 17 i zakończymy w niedzielę też ok. godz. 17.
Oto lista uczestników zlotu:
Gracze, którzy potwierdzili przybycie:
1. lavalavabatu
2. Rommel
3. PitekWaleczny
4. giees
5. Feldfebel + osoba tow. + gitara ;)
6. pepe1941
7. marder
8. Roberto_tr
9. zsamot
10. darkonza
11. Janus
12. Rokossowski
13. toxic + 2 generałów (których przybycie nie jest jeszcze potwierdzone)
Gracze, którzy nie potwierdzili jeszcze przybycia, ale jest ono prawdopodobne:
1. Saygon
2. Mietek1967
3. krzemyk

Prawie wszyscy gracze z pierwszej listy potwierdzili udział w obiadach i przywiezienie własnego sprzętu.

giees

Cytat: Janus w Październik 26, 2007, 06:34:16 PM
co do gry onlain
proponuję grę zespołową
http://members.aol.com/mm2246220/scenarios/MissionMetz_4FP.zip
Najlepsza 2v2 jaka mozna zagrac majac duzo czasu.

http://members.aol.com/mm2246220/scenarios/PG2RD5.zip
Tez fajna.

A tu zeby obejzec je lokalnie:
http://members.aol.com/mm2246220/scenarios/MissionMetz_2PF.zip
http://members.aol.com/mm2246220/scenarios/PG2RD5_2p.zip

Trzeba tylko pamietac ze gra 2v2 jest zawsze gorsza dla atakujacych niz ta sama scena 1v1.

Kris_13

Pozdrawiam Serdecznie wszystkich uczestników Zlotu
Niestety do kraju zjadę dopiero na Święta. Chciałbym byc z wami ale niestety siła wyższa.
Prosze o informacje czy będzie bezpośredni kontakt przez Net z uczestnikami Zlotu.
Jeżeli nie to mam nadzieję, ze ukaze się obszerna relacja ze Zlotu.

Kris_13

Jeszcze jeden temat chciałbym poruszyć z okazji nadchodzącego Zlotu.
Może coś tym swoim postem popsuję w zamierzeniach naszego wodza a moze nie.
Domagam sie ze swojej strony SZCZEGÓLNEGO uhonorowania DEPETA za cała (nie waham sie tego powiedzieć) katorzniczą prace wkonana na rzecz Ligi.
To ze Liga się tak zmienila w stosunkowo krotkim czasie jest wynikiem zarówno niustających bojów Depeta (w penym czasie i moich) z naszym Wodzem (który nie był przekonany aby zmiany Ligi poszły w tym kierunku).
Należy mu sie szczególne uznanie za kosekwencje, upór i ogrom pracy jaki wykonał i to nie w formie punktów bonusowych czy Ligowych.
Ci którzy pamietają GG z przed 1,5 roku doskonale widzą róznice pomiedzy tym co było a co jest teraz.
Mam nadzieję, że nasz Wódz doceni prace Depeta specjalnym wyróznieniem. Jeszcze raz żałuję, że nie będę z WAMI.
Z mojej strony ogromne dzięki Depet za to co zrobileś.
Jest ogromną satysfakcja dla mnie widzieć GG w nowej szcie graficznej i formule.
( Szarik bez obrazy Twój wkład pracy też jest doceniany)

Depet

Heh aż nie wiem co powiedzieć  :P

Bardzo się cieszę że mogłem cokolwiek zrobić dla naszej małej społeczności....dziękuję za słowa uznania. Jednocześnie przepraszam wszystkich za to ze nie będzie mnie na zlocie - niestety nauka-praca-praktyki tym razem skutecznie mnie uziemiły. Życzę jednak udanej zabawy i z niecierpliwością będę czekał na relacje i zdjęcia !

Zsamot

Przepraszam, ale z winy sił wyższych- k......a praca, nie mogłem być, czego cholernie żałuję... Mam nadzieje, że przybyłym humory dopisują, a ja pozwoliłem sobie teraz- dopiero wróciłem- wychylić szklanę miodu pitnego za Wasze boje, pozdrawiam.
http://opengeneral.pl/
Allah jest wielki ale B-52 też jest duży.
Jesteśmy na FB:
https://www.facebook.com/groups/140111696051369

giees

Cytat: zsamot w Listopad 11, 2007, 03:47:56 AM
Przepraszam, ale z winy sił wyższych- k......a praca, nie mogłem być, czego cholernie żałuję... Mam nadzieje, że przybyłym humory dopisują, a ja pozwoliłem sobie teraz- dopiero wróciłem- wychylić szklanę miodu pitnego za Wasze boje, pozdrawiam.

Czy mi sie cos pomylilo czy zlot dopiero za tydzien :D ?