Reprezentacja The General`s Guild

Zaczęty przez Szarik, Lipiec 05, 2006, 12:51:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

grisha

wino, kobiety i PG2

STR

cześć
Cytat: grisha w Grudzień 17, 2006, 12:44:14 AM
i hate Tunis...
Za to lubisz tą zdzire, fujjj :/

No ale ja nie o tym chciałem.
Pod wpływem treningu jaki przeprowadzam z janusem doszedłem do pewnych wniosków odnosnie gry w scenie "Tunis".
Chętni bym o tym z wami pogadał o tym i o tamtym ale wicie rozumicie, wróg czuwa.
Mam wiec propozycje. Administracja wydzieliła by na czas wolny ligowej sub-forum dla grajacych w starciu miedzyligowym, tzn takie "tajne" forum tylko dla graczy biorących w tym przedsiewzieciu udział. Tajnosc oczywiscie tylko na czas okreslony. Po zakonczeniu i Wygraiu zmagań owo sub-forum zostało by udostepnione szerszej publicznosci.
Czy przesadzam ?? Moze. Steelfox pisał  wyzej o przygotowaniu analizy sytuacji taktycznej teho scena. A po co wróg ma sobie to oglądać, bo jak mniemam bedą tam takze rzuty z propozycjami działa.
Wygramy opublikujemy wszystko.

Co koleżenstwo o tym sądzi ??

pozdrawiam
STR - PL

steelfox

Ok,
wyślę w pliku tym, którzy będą chcieli, a potem opublikujemy

STR

cześć

Swietnie tylko chodzi mi o cos szerszego, tzn jak wyslesz osobno ludziom to nie bedziemy mogli np tego szerzej obgadac. Sam wiesz jak jest. Bedzie na forum, zawsze ktos cos skrobnie, ktos cos doda. Wszyscy przeczytamy. Ja nie mam kontaktu z kazdym tzn namiary mam ale nie gadam ze wszystkimi. Wg mej małej wiedzy na temat obsługi forum, napewno cos takiego tech. mozna zrobic.

pozdrawiam
STR - PL

Kris_13

Jestem za propozycja STR - może wyjdzie z tego tzw. BURZA MÓZGÓW i zaowocuje ciekawymi pomysłami

Janus

Całkowicie popieram pomysł STR ,po co przeciwnicy maja za dużo wiedzieć :)

steelfox

Zdecydowanie konieczne jest utworzenie takiego forum tylko dla reprezentacji, zwłaszcza, że nasi przeciwnicy się "zbroją" i już pracują w takim wyłączonym obszarze forum (http://www.ggholiday.com/bg/forums/forum.asp?FORUM_ID=28).Mają do niego dostęp tylko członkowie ich zespołu >:(.

steelfox

Generałowie,
poniżej układ par w turnieju międzyligowym
zapoznajcie się z nim, ponieważ 1 stycznia nasza armia powinna ruszyć do ataku

1   Rommel  vs  Avenger           [b]rfsavenger@yahoo.com[/b],
2   Marder   vs  Maxmann          [b]liviumaxim@yahoo.com[/b]
3   Janus     vs  Oblivion            [b]poleschuk@pro-trade.ru[/b]
4   Kris_13   vs  ronin                [b]ronin-kaze@juno.com[/b]
5   Grisha    vs  Pinkley             [b] madpinkley@juno.com[/b]
6   Steelfox vs  Raspootin          [b]depshteyn@yahoo.com[/b]
7   Depet    vs  facongrande      [b]gerossi577@yahoo.com.ar[/b]
8   Yazz      vs  Hoth                 [b]dragos_marinescu@ase.ro[/b]
9   Ratig     vs  Corporal Steiner  [b]corporalsteinerbattlegroup@fsmail.net[/b]
10   STR      vs  wittman1ss        [b]wittmanss43@yahoo.com[/b]

Depet

Cytat: steelfox w Grudzień 20, 2006, 09:46:12 AM
Zdecydowanie konieczne jest utworzenie takiego forum tylko dla reprezentacji, zwłaszcza, że nasi przeciwnicy się "zbroją" i już pracują w takim wyłączonym obszarze forum (http://www.ggholiday.com/bg/forums/forum.asp?FORUM_ID=28).Mają do niego dostęp tylko członkowie ich zespołu >:(.

Rozmawiałem wczoraj z Szarikiem - na dniach powinniśmy dosponowac podobnym "strzeżonym" miejscem dyskusji.

A ja mam jeszcze takie pytanie Steel - kto wysyła pierwszą ture My czy Oni ? Bo dla mnie to niezwykle istotna kwestia jest....chyba nie musze mówić że wolałbym żeby pierwsze było TBG :)

steelfox

Niestety,
to my rzuciliśmy wyzwanie, a kto wyzywa na pojedynek ten rozpoczyna rozgrywkę.

Janus

Ja mogę być pierwszy jest mi to obojętne.Ale może zaproponowac by połowa grala pierwsza od nas a druga od nich. bylo by to  sprawiedliwie. ;) Mam rację Depet a i kiedy zagramy razem tunis???

STR

cześć

Co z wydzieleniem przestrzeni ?? Bedziemy czekać aż sie rozgrywki rozpoczną ?? Dziś juz 5 dzien mija a my nic :-/
Szariku czekamy na działania.

pozdrawiam
STR - PL

Szarik

Tajny dział zrobiłem dzisiaj rano. Niestety okazało się, że ten dział był tak tajny,że widoczny był tylko dla mnie. Próbowałem to zmienić i spędziłem wiele czasu dłubiąc w ustawieniach forum, ale nic z tego nie wyszło.
Na dzień dzisiajszy nie jestem w stanie takiego działu utworzyć. >:(

Szarik

Gustlik

Załóżcie bloga, np na blogowym portalu "gazety" - tam mozna udostepnić pisanie tylko dla "zaproszonych".
"You'll take my life but I'll take yours too
You'll fire your musket but I'll run you through
So when you're waiting for the next attack
You'd better stand there's no turning back"

EFILE, KAMPANIE:
http://opengeneral.pl/

lejsik

Skoro tak sie nie da to może, założyć jakies nowe specjalne forum tylko dla naszej reprezentacjinp na www.fora.pl.
Mieli by doniego dostęp tylko członkowie zespołu naszej ligi.
Pozdrowienia dla reprezentacji  :)
Już od dzisiaj trzymam za was kciuki.