Reprezentacja The General`s Guild

Zaczęty przez Szarik, Lipiec 05, 2006, 12:51:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szarik

http://www.reprezentacjapg2.fora.pl

Oto link do tajnego forum reprezentacji.
Dostęp mają wszyscy zarejestrowani i aktywowani na tamtym forum.
Po rejestracji ja sprawdzam czy gracz należy do reprezentacji i go aktywuje.

Szarik

Janus

steelfox

Najnowsze informacje, otóż gramy na wersji 2.40 oraz wysyłamy zahasłowaną 1 turę (plik zip - którym posługujemy się oficjalnie) po otrzymaniu pierwszej tury od przeciwnika udostępniamy hasło do naszego pliku. Nie używajcie tego samego hasła dla pliku i hasła w grze PG2. Przed grą zajrzyjcie tutajhttp://www.reprezentacjapg2.fora.pl/viewtopic.php?t=5 jest tu przydatny opis strategii, z której możecie skorzystać.
Możecie się spóźnić 2-3 dni z wysłaniem tury.

STR

cześć

Adam czy uraczysz nas takze jakims analitycznym postem na forum reprezentacji ?? Czekam ja i zapewne takze i inni.

pozdrawiam
STR - PL

steelfox

Panowie,
proszę Was o raportowanie w sprawie postępów w grze. Kto już wysłał 1 turę?
Ja melduję, że już to zrobiłem.

steelfox

Panowie,
przypominam także, że gramy wg zasad:

Gramy korzystając z RSF 2.40
Prestiż 100:100
Nie wolno stosować cancel'a
Nie wolno stosować reload
Szybciej wygrywający gracz wygrywa duel
Zliczamy wygrane duel'e dla strony i która strona ma więcej ta wygrywa
Przerwa pomiedzy odpowiedziami nie powinna przekraczać 2 dni

Depet

Cytat: steelfox w Styczeń 02, 2007, 10:32:33 AM
Panowie,
proszę Was o raportowanie w sprawie postępów w grze. Kto już wysłał 1 turę?
Ja melduję, że już to zrobiłem.

ja też i otrzymałem już odpowiedź więc gra się rozkręciła....

STR

cześć

Nie gracie przez skype ??
Ja tam mam zamiar "mojego" do tego namówić, wszelkimi sposobami.
Przez @ jest ok ale wole miec go na oku  ;)
Czy ktoś jeszcze ma zamiar zagrc przez komunikator ??
A jeszcze nie wysłałem nic, ale w sumie to mu wysle pozdrowienia noworoczne :D

pozdrawiam
STR - PL

steelfox

Panowie generałowie,
spójrzcie na to , czy was to nie niepokoi?

1   Rommel  vs  Avenger           propozycja opóźnienia o tydzień                         Wynik ?:?
2   Marder   vs  Maxmann          propozycja opóźnienia o tydzień                        Wynik ?:?
3   Janus     vs  Oblivion            gra w toku                                                      Wynik ?:?
4   Kris_13   vs  ronin                gra rozpoczęta wysłany 1 ruch otrzymany 0       Wynik ?:?
5   Grisha    vs  Pinkley              gra w toku                                                      Wynik ?:?
6   Steelfox vs  Raspootin          gra w toku                                                      Wynik ?:?
7   Depet    vs  facongrande      gra wtoku                                                        Wynik ?:?
8   Yazz      vs  Hoth                 gra wtoku                                                      Wynik ?:?
9   Ratig     vs  Corporal Steiner  gra wtoku                                                       Wynik ?:?
10   STR      vs  wittman1ss        gra rozpoczęta wysłany 1 ruch otrzymany 0          Wynik 0:1

mam nadzieję, że nie przegramy walkowerem, dlatego będę aktualizował statusy w miarę pojawiających się informacji, aby było wiadomo dzięki komu taki pasztet

Depet

Ja mysle że lepszym pomysłem byloby gdyby Szarik zrobił strone z tym turniejem i dał Ci dostęp do aktualizowania jej....jeśli tak się w ogóle da zrobić....może jakiś skrypt ?

steelfox

Przydałby się mechanizm samoraportowania, dla graczy którzy biorą udział w pojedynku np.

pojedynek A vs B tura ataku 1 tura obrony 2 wynik starcia Wygrana Przegrana

Szarik

Cytat: steelfox w Styczeń 02, 2007, 03:10:08 PM
Przydałby się mechanizm samoraportowania, dla graczy którzy biorą udział w pojedynku np.
pojedynek A vs B tura ataku 1 tura obrony 2 wynik starcia Wygrana Przegrana

Ja proponuję proste rozwiązanie, aby każdy z graczy naszej reprezentacji w polu "kopia do" każdego emaila podawał aders steelfoxa.
Na przyszłość można zaproponować skrypt turnieowy który teraz funkcjonuje w naszych turniejach  i można go trochę przerobić do gry międzyklubowej ( po co wyważać otwarte drzwi).

Szarik

STR

cześć

Czy jest chętny gracz i to nie tylko z reprezentacji na zagranie niezobowiozującego meczyku w "Tunis".
Będę czynny od 11-12, namiary na skype w profilu.

pozdrawiam
STR - PL

Janus

tura pierwsza poszła i mam odzew .gramy niestety przez mejla.facet jest z Białorusi wiec jest szansa ze pogadamy po Polsku.

yazz

Jestem w grze, zacząłem chyba ostatni, ale bez walki sie nie poddam, choć przeciwnik zaczął lepiej ode mnie, pewnie jest lepszy ale szczęście mi sprzyja :), mój ME ma devastating fire i to moja jedyna nadzieja...