Reprezentacja The General`s Guild

Zaczęty przez Szarik, Lipiec 05, 2006, 12:51:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Franek Dolas

Cytat: grisha w Styczeń 21, 2007, 08:24:41 PM
Panowie,
sprawa jest taka:
dostalem wlasnie od mojego przeciwnika w grze miedzyklubowej odpowiedz na moj ruch i ku memu zdziwieniu sa to 2 wersje odpowiedzi na tę samą ture - koles rozegral 2 razy to sama ture i przez pomylke wyslal mi obie wersje tę lepszą i tę gorszą :)
nie, no to sa jaja jakies...
swoja droga mial koles pecha, wez od niego ta lepsza :)
Cytat: grisha w Styczeń 21, 2007, 08:24:41 PM
cóz jak dla mnie to walkover winien byc :)
i co z tym dalej?
tylko co teraz, oddacie to do miedzynarodowego trybunalu sprawiedliwosci w PG2? :(

Janus

Tak Grisza najwyrażniej panowie nas kantują ,pozostaje pytanie jak sobie z tym poradzić ja gram tak by kanciarstwo nie miało wpływu na wynik.A I MAM PYTANIE DO REPREZENTACJI-KOMU JESZCZE ZDARZYŁ SIĘ DZIWNY PRZYPADEK UTRATY MYSILIWCÓW ALIANCKICH W 3-4 TURZE? STR-w jaki sposób wygrał z tobą twój przeciwnik????

STR

cześć

Mój przeciwnik wygrał ze mną uczciwie. Tak, nie moge inaczej napisac bo nie mam zadnych dowodów, samo podejrzenie ze ma dar  jasnowidzenia to za mało. Duzo by opowiadac, choc poprosze od niego hasło i przypatrze sie co nieco. Nie przydarzyła mi sie historia jak griszy, skąd inąd zabawna [haha].

pozdrawiam
STR - PL

steelfox

Witam,
zgłosiłem przypadek oraz propozycję wygranej Grishy. Czekam na reakcje.

Depet

Cytat: steelfox w Styczeń 22, 2007, 08:00:58 AM
Witam,
zgłosiłem przypadek oraz propozycję wygranej Grishy. Czekam na reakcje.

Steel....obejrzałem te tury - w tej sytuacji nie powieniens się w ogóle pytac :) koleś powienien polecieć....chociażby za głupote !  ::)

steelfox

Zapominacie,
że organizatorami są dwie strony. W sposób pełny należy doprowadzić do uznania zdarzenia przez drugą stronę oraz kary za to, niezależnie od naszych odczuć. Arbitrem z ich strony jest Gen. h.c. Alsenor.
Grisha 2 pytania,
1 jakie są znaczniki czasowe dla plików, tzn, który jest wcześniejszy lepszy, czy gorszy?
2. Jak Twój przeciwnik tłumaczy sprawę?

grisha

Steel nic mu jeszcze nie mowilem, z reszta z tego sie nei da wytlumaczyc bo ejden plik ten gorszy jest starszy o 9 minut od drugiego wierc chyba przez 9 minut nie zapomnial, ktora strona juz grał :)
zamotal się
wino, kobiety i PG2

steelfox

Rozumiem,
tylko mimo iż sprawa wydaje się oczywista, to druga strona tak po prostu nie uzna na podstawie jednego mail'a, że jej gracz oszukuje. Górę zawsze bierze domniemanie niewinności, czyli pomyłka, zdarzenie losowe itd... To co trzeba przeprowadzić do dowód oszustwa wg reguł, które oni uznają, niestety trudniej ale z większą satysfakcją.

steelfox

Witam,
do dnia dzisiejszego Marder nie wysłał otwierającej tury do swego przeciwnika,

2   Marder   vs  Maxmann          propozycja opóźnienia o tydzień                        Wynik ?:?

jeżeli ta sytuacja potrwa jeszcze 2 dni, zostanie skreślony ze składu i jego miejsce, zgodnie ze wcześniejszymi ustaleniami zajmie Saygon

Depet

Steel ale jakie domniemanie niewinnoiści w tym przypadku...przecież kolo nie ma żadnych szans....są ewidentne dowody lepszych sobie wymażyć nie mozna.... co za ludzie w tym TBG siedzą ? :) Powodzenia w dyplomacji.....

steelfox

Mogę kolejny raz stwierdzić, że dla mnie jest to oczywiste, ale w ich przypadku nie pamiętam, aby kogoś wycieli za oszukiwanie, ponieważ zawsze idą w kierunku pomyłki i nieumyślnego błędu, tak prościej rozwiązywać taki problem. Sądzę, że bardziej należy liczyć na powtórzenie pojedynku, ale to zależy od grishy i sytuacji na planszy.

Szarik

Dyplomacja to ciężki kawałek. W dyplomacji czasami na "czarne" mówi się "białe" :)
Z drugiej strony ciekawą taktykę obrali jeśli chodzi o reklamacje dot. oszukiwania. Zdecydowanie łatwiejszą niż nasza. Może dlatego tacy gracze jak Maxhausen dobrze się tam czują.

Szarik

steelfox

Traktaty pokojowe zawsze są najcięższe ;)

steelfox

Panowie generałowie,
oto aktualny stan pojedynku międzyklubowego

1   Rommel  vs  Avenger                brak informacji                                      Wynik ?:?
2   Marder   vs  Maxmann              nie rozpoczęta                                 Wynik ?:? (Marder zostanie zastąpiony przez Saygona jeśli szybko nie podejmie walki)
3   Janus     vs  Oblivion                  w toku                                              Wynik ?:?
4   Kris_13   vs  ronin                     w toku                                               Wynik ?:?
5   Grisha    vs  Pinkley                    SPÓR                                                 Wynik ?:?
6   Steelfox vs  Raspootin               w toku                                               Wynik ?:?
7   Depet    vs  facongrande           wtoku                                               Wynik ?:?
8   Yazz      vs  Hoth                        zakończona                                 Wynik 0:1
9   Ratig     vs  Corporal Steiner      zakończona                                   Wynik 1:0
10   STR      vs  wittman1ss            zakończona                                    Wynik 0:1

grisha

no jak PIS idą w zaparte...
cóż tej gry na pewno z nim nie dokoncze bo moj sukces mial byc uzalezniony od zaskoczenia - a jak tu mowic o zaskoczeniu jak koles kilkakrotnie rozgrywa sobie tury i zapewne skanuje całą mapę...

steel tylko walkover wchodzi w grę, albo pojedynek przez komunikator i to na wybranym przeze mnie scenariuszu
ale mi sie juz z nim jakos gadac nie chce
wino, kobiety i PG2